Puhu mulle beibi – ennakossa Tick Tock: A Tale for Two

Kaksi pelaajaa. Kaksi laitetta. Yksi mysteeri.

Noin puoli tuntia kestävän beetan aikana koetaan Tick Tock: A Tale for Twon ensimmäinen osa. Pakohuonepeleistä inspiraationsa saaneessa seikkailussa on tarkoituksena keskustella näkemästään kumppaninsa kanssa, ja ratkoa ongelmia yhdessä. Kumpikaan pelaaja ei näe kokonaista kuvaa, joten ilman toisen apua ei tarinassa pääse etenemään.

Sinä ja minä liikennevaloissa

Liikkuminen ja muu vuorovaikutus hoituu alustasta riippuen hiiren klikkauksella tai sormen pyyhkäisyllä. Vastaan tulevien pulmien ratkomisessa ei kauaa nokka tuhise, kunhan vain kommunikointi kaverin kanssa toimii virheettömästi.

Internettiä ei itse pelaamiseen tarvita, sillä henkilöt ovat yhteydessä toisiinsa vain valitsemansa äänichatin kautta.

Kaikille avoimeen beetaan pystyy osallistumaan vain PC:llä ja iOS-laitteilla, mutta mysteeri julkaistaan aikanaan myös Switchille sekä Androidille. Käytössä on crossplay-ominaisuus: yksi pelaajista voi vaikkapa istua ryhdikkäästi tietokoneella, toisen röhnöttäessä sohvalla omppolaite käsissään. Beeta-avaimen saa itselleen ja kaverilleen ihan ilmaiseksi suuntaamalla kehittäjä Other Talesin Discord-serverille.

Sinä ja minä aamukasteessa

Tick Tock: A Tale for Two vaikuttaa mukavan rennolta yhteistyöpeliltä, ja sillä on edessään loistava tulevaisuus. Helposti opittavat, yksinkertaiset pelimekaniikat ja mobiilialustat vetoavat varmasti varsinkin kasuaalipelaajiin sekä muihin pelaamista vähemmän harrastaviin yksilöihin.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi