Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Razerin Barracuda X on ensimmäinen USB-C-yhteyttä hyödyntävä langaton kuulokemikrofoni, jonka yhtiö on pukannut markkinoille.

Razerin juuri julkaistu Barracuda X on monialustainen kuulokemikki, joka asettuu laadussa hintaluokkansa laitteiston rinnalla jonnekin keskivaiheen ja kärkipään liepeille. Yllättäen ilmestynyt uutuus on todennäköisesti ensimmäinen osa mittavampaa tuotelinjastoa, sillä X nimen perässä tuntuu viittaavan jonkinlaiseen ensipainokseen. Oli miten oli, jo Barracuda X tarjoilee sellaista laatua, että jo kelpaa pelailla ja luukuttaa Pekka Strengia.

Mukana tulevan pienen USB-C-lähettimen avulla sekä lataus että äänen lähettäminen ja vastaanottaminen toimivat näppärästi ilman ylimääräisiä johtoviidakoita. PlayStation 5:n kanssa kivuttomasti yhteensopiva lähetin napsahtaa nätisti konsolin etuosan porttiin. Nintendon kannettava Switch ottaa myös yhteyden kuulokkeisiin ilman enempiä yskimisiä.

USB-C-portin uupuminen laitteesta ei kuitenkaan haittaa, sillä Barracuda X:n pakkaus sisältää myös USB-A-kaapelin USB-C-naaraspäällä. Piuhan ansiosta kuulokkeita voi käyttää myös esim. PlayStation 4:n ja tietokoneen kanssa. Viisimetrinen johto antaa tilaa liikkua ja asettua rennosti laitteiston asemoinnista riippumatta.

Barracuda X on jälleen yksi Razerin kuulokemikrofoni, joka tuntuu todella miellyttävältä päässä. Kevyt, mutta jämäkkä runko ja hengittävät kupit tekevät käytöstä mukavaa jopa näillä helteillä. Irrotettava joustava puomimikki poimii käyttäjän äänen tarkasti, mutta jättää taustalta kuuluvat kissan mielipiteet ja tiskikoneen kolinan omaan arvoonsa. Kaikki mahdolliset toiminnot äänenvoimakkuudesta mikin mykistämiseen löytyvät kuulokekupin sivusta.

4-in-1-ominaisuus eli mahdollisuus käyttää Barracuda X:ää monella alustalla tökkää valitettavasti Xboxiin. Xbox toimii tunnetusti Microsoftin omalla langattomalla protokollalla, jota kyseinen kuulokemikki ei tue. Tästä Barracuda X saakin sen ainoan miinuksen, sillä kuulokkeita joutuu vaihtamaan Series X:n auetessa.

Razer Barracuda X:n ohjevähittäishinta on 100 euroa.

Kommentit

Eikös siihen Series X:n ohjaimeen saa 3,5mm piuhan kiinni?

Kyllä. Eli piuha pitää kaivaa siinä kohti esille. Toki ei erityisen vaivalloista, muttei myöskään jotain mitä toivoisi laadukkaampien langattomien hintaluokkassa olevalta kuulokemikiltä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi