Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Vuonna 2018 alkunsa saanut Crab Rave -meemi/video innostutti osaa internetin käyttäjistä, mutta harva osasi tässä kohdin aavistella, että höpsöilystä kehkeytyisi varsinainen peli. Nimen Crab Champions saanut projekti asettaa ravut taistelemaan toisiaan vastaan. Pyssyjen kera, kuinkas muutenkaan.

Eläimellinen tuotos on Noisestorm-nimimerkillä tunnetun miehen sooloprojekti. Ennakkotietojen mukaan tarjolla olisi "legendaarinen raputurnaus, originaalilla rapusoundtrackillä ja ultimaattisella rapuparkourilla". Selvä homma.

Miksi toimituksemme jäsen sitten tästä on jaksanut innostua? Olisiko syynä kenties absurdi konsepti, trooppinen ulkoasu vai kenties menevältä näyttävä toiminta. Nämä kaikki kolme asiaa yhdessä, kuuluu vastaus.

Oli miten oli, lopputulos näyttää varsin vekkulilta. Trailerin voit katsoa alta, ja lisätietoa sopii odottaa projektin Twitter-tilin kautta. Ainakin PC:lle saapuvan tuotoksen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi