Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Tällä kertaa huijataan ihan hitusen verran. Artikkelisarjan aiempia osasia kirjoitellessa Jenny LeClue ehdittiin juuri äsken julkaista Steamissa, GOG.comissa sekä Apple Arcadessa. Mutta jos ei kuopattaisi tätä artikkelia vaikka sillä tekosyyllä, että pelin PlayStation 4- ja Switch-versiot antavat edelleen odottaa itseään? Hyvä, tehdään niin.

Mutta miksi Jenny LeCluen -nimisen etsivän seikkailuista pitäisi olla ylipäätään kiinnostunut? Mukavaa, että tätä asiaa kysyttiin. Mografi-studion nimike on hurmannut ainakin itseni ulkoasullaan ja trailereillaan. Ja hyvin tehtyjä pulmanratkontaseikkailuja nyt vaan on nykyään aivan liian vähän. Thimblewood Park oli upea kokemus, mutta kategoria kaipaa lisää laadukkaita nimikkeitä.

Tarinasta parit sanat: Jenny LeClue on nerokas nuori etsivä jopa tylsän hiljaisessa Arthurtron-kylässä. Seikkailua halajava Jenny saa kuitenkin jopa enemmän kuin mitä pyysi, kun hänen äitiään syytetään murhasta. Näistä lähtömerkeistä aloitetaan mysteerejä ja pulmanratkontaa tarjoava kokemus, johon lupaillaan metakerrontaa veteen piirretystä viivasta oikean ja väärän välillä.

Pelin kotisivulla erikseen mainostettuja ominaisuuksia ovat käsin työstetty ulkoasu, persoonalliset hahmot, eläväinen maailma monine animaatioineen, voimakas naispäähahmo, ääninäyttelyä sekä valtava määrä valintoja, jotka vaikuttavat tarinan kulkuun. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö vain?

Näitä lupauksia pääsee ihmettelemään tosiaan jo nyt Steamin, GOG.comin ja Apple Arcaden kautta. Konsoliversioiden on kerrottu myös olevan työstössä, eikä niitä pitäisi kuuleman mukaan pitäisi odotella tätä talvea pidemmälle.

Trailerin nimikkeestä voi katsastaa alta.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi