Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Australialaisella Team Cherryllä menee lujaa. Kolmihenkisen tiimin edellinen peli, kehuja kerännyt Hollow Knight, on ollut useammilla vuoden ja vuosikymmenen parhaiden pelien listoilla. Eikä suotta, sillä kyseinen metroidvania-tyylinen peli on upea. Sen musiikit, tunnelma, seikkailua odottava maailma sekä pelattavuus ovat myös omasta mielestäni rautaa. Hollow Knight ansaitsee aivan kaikki kehunsa.

Samaisen minitiimin Hollow Knight: Silksong aloitti elämänsä alkuperäispelin lisäosana, mutta projekti paisui niin isoksi, että siitä kuoriutui täysin oma nimikkeensä. Näin ollen voisi hyvin olettaa, että tekeillä oleva tuotos jatkaisi edeltäjänsä hyväksi osoittamalla linjalla, eikö vain? Traileri ainakin lupaa yhtä tunnelmallisen hyönteisten asuttaman maailman, sulavalta näyttävää toimintaa sekä laadukasta musiikkia.

Hornet-hahmon tähdittämä nimike vie pelaajat uusiin ympyröihin täynnä salaisuuksia, pomotaisteluja sekä erilaisia kykyjä hankittavaksi. Kapuloita rattaisiin iskee 150 uutta vihollistyyppiä. Isona plussana pitää myös mainita edellisen osan musiikit säveltäneen Christopher Larkinin paluu jatko-osaan, mikä tarkoittaa promotekstin perusteella melankolisia orkesterisävelmiä sekä sielun kieliä näppäileviä pomomusiikkeja. Kuulostaa varsin hyvältä paketilta.

Laatua pääsee tarkastelemaan sitten aikanaan, kunhan peli vain valmistuu, Nintendo Switchillä, PC:llä, Macilla ja Linuxilla.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi