Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Pelejä oman museon pystyttämisestä ei liene olemassa yhden yhtä? Mutta ei huolta, ensi vuonna julkaistava Mondo Museum saapuu korjaamaan tämän tilanteen.

Pelaajan tehtävänä on rakentaa, kuratoida ja hallinnoida omaa museotaan pienestä kirpusta aina maailmanluokan kohteeksi asti. Päätettävänä ovat muun muassa tilojen ulkoasut, henkilökunta tutkijoista konservaattoreihin, mahdolliset matkamuistomyymälät sekä tietenkin esitteillä olevat vetonaulat.

Näytteille voidaan asettaa aluksi vain vähän taidetta ja muuta ihmeteltävää, mutta mitä enemmän mainetta ja VIP-asiakkaiden hyväksyntää oma kohde saa, sitä enemmän valikoima kasvaa.

Rakentelusimulaattorit ovat parhaimmillaan mainiota viihdettä. Mondo Museum yhdistää vaikkapa Theme Hospitalin ja SimTowerin tapaiset näpertelyt ja The Sims -tyylisen ulkoasun yhteen pakettiin. Nimike näyttää sympaattiselta, mutta entäpä itse pelaaminen? Vastaus tähän kysymykseen selviää valitettavasti ensi vuonna, kun nimike ilmestyy PC:lle. Oheinen traileri ainakin vaikuttaa kovin lupsakkaalta, toivotaan myös lopputuloksen olevan sitä.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi