Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Mitäpä sitä ihminen etelänlomaltaan voisi haluta? Surffausta, aurinkoa, discossa joraamista... sekä luolastoja ja vaarallisia tilanteita?

Fast-ajopeleillään kunnostautunut Shin'en-studio heittää pelaajat The Touryst -nimikkeensä myötä trooppiselle reissulle. Tarjolla on monia tuttuja loma-aktiviteetteja, mutta mikäli mielii jotain uutta, erilaista ja vaarallista, on sellaista mahdollista kohdata tutkimalla aluleelta löytyviä mystisiä raunioita. Oheinen traileri esittelee reissun molempia osapuolia rauhallisesta hurjempaan.

Hitusen Zelda-pelejä muistuttava nimike herättää huomiota aiheensa lisäksi etenkin lelumaisella ulkoasullaan. Hyvästä kuvanlaadusta innostuvat tykännevät myös lupailluista 60 fps -ruudunpäivityksestä sekä 1080p-resoluutiosta.

Kauaa turistimatkaa ei jouduta odottelemaan, sillä nimike saadaan Nintendon Switch-konsolille jo tässä kuussa, päivämäärällä 21.11.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi