Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Kylässä on ihana aamu, ja olet kamala hanhi. Näin kuuluu vapaasti suomennettuna Untitled Goose Gamen mainoslause. Ja kyseessä on nähdyn pelikuvan perusteella mitä kuvaavin lausahdus, sillä pelaajan tehtävänä on häiriköidä kyläläisiä mitä moninaisimmilla tavoilla.

Tehtävät puuhat voivat vaihdella puutarhurin huuliharpun nyysimisestä toisten hahmojen piknikin pilaamiseen. Genreltään tuotosta voisi kuvailla hiiviskelyksi puoliavoimella hiekkalaatikolla, jonka eri osa-alueet aukeavat tehtäviä suorittamalla.

Olen itse odottanut Untitled Goose Gamea jo jonkin aikaa, sillä konsepti, ulkoasu ja kyläläisten ahdistelu näyttää persoonallisen hauskalta puuhalta. En ole ainoa, sillä internetin ihmeellisessä maailmassa on kuultu samansuuntaisia innostuneita huudahduksia jo ensimmäisestä trailerista lähtien. Näinpä nimikkeelle äskettäin ilmoitettu julkaisupäivämäärä otettiin vastaan ilolla.

Neljän hengen House House -studion kehittelemä Untitled Goose Game julkaistaan Switchille, PC:lle ja Macille syyskuun 20. päivänä. Eli aivan juuri kohta!

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi