Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Tervetuloa Daverniin. Olet näiden maiden ja mantujen kuningas, tehtäväsi on johdattaa kansasi läpi pimeyden, nälänhädän ja ruton. Eikä sotakaan ole millään tapaa suljettu pois. Näistä lähtöruuduista alkaa Yes, Your Grace.

Peli tarjoilee kokijalleen ennakkotietojen mukaan noin kuudesta kahdeksaan tuntia tarinaa merkittävillä valinnoilla höystettynä. Hoidettavana on jono alamaisia odottamassa omaa audienssiaan, managerointia sotilaista linnan rakentamiseen ja kosolti muita päätöksiä, joista jokaisella on omat vaikutuksensa.

Ennakkomateriaalin perusteella nimike vaikuttaa perin mielenkiintoiselta, eikä värikäs pikseligrafiikka näytä ollenkaan hassummalta. Enemmän voi vaikuttua alemman trailerin avulla.

Yes, Your Grace julkaistaan ensi vuoden alkupuoliskolla Steamiin, minkä jälkeen on lupa odottaa versioita Xbox Onelle ja Switchille.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi