Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tipaton tammikuu on ohi, mutta koronan vuoksi baariinkaan ei kehtaisi sännätä. Vaihtoehdoksi pysyvälle tipattomuudelle jäävät kalsarikännit, oli kupin kohottelijana pelaaja tai pelihahmo. Useissa peleissä on mitä erikoisimpia tissuttelu- ja biletyskohtauksia, joista valitsimme esittelyyn menevimpiä ja mielenkiintoisimpia. Luonnollisesti spoilerivaroitus pätee koko artikkeliin!

Afterparty

Helvetti on paikka, jossa yliopistobileet jatkuvat loputtomiin. Ystävät Milo ja Lola ovat kuolleet yhdessä, mutta asiat maan päällä kaipaavat vielä selvittämistä. Helvetistä on ainoastaan yksi keino palata elävien kirjoihin: juoda Perkele pöydän alle.

Ja sitähän sitten tehdään koko kuusituntisen seikkailupelin ajan. Kyseessä on luultavasti pisin yhtäjaksoinen dokaussessio videopelien historiassa. Toisen päähenkilö Lolan sanoin: "Frat parties aren't like how they are in the movies. They have two settings: boring or traumatic. So let's just be thankful it's this."

Wolfenstein II: The New Colossus

Natseja, sikoja ja natsisikoja. Kun mukaan lisätään ilmainen olut, voiko muuta vaatia hyviltä bileiltä? Päähenkilö Blazkowiczin syntymäpäiväbileet lähtevät käsistä juuri sopivan paljon. Toimitus ei suosittele helikopterin ohjaamista humalassa.

Far Cry 3

Joskus tarvitaan viinaa vahvempaa. Far Cry -pelisarja sisältää varsin huuruisia kohtauksia malariakohtauksesta eksoottisiin yrtteihin.

Sarjan kenties parhaassa osassa, Far Cry 3:ssa, päästään niin sanotusti diipeille leveleille. Pelaaja pääsee etsimään sisäistä soturiaan trooppisen heimon avustuksella.

Cyberpunk 2077

Kaikista bugeista ja puutteista huolimatta Cyberpunk 2077 sisältää valtavan määrän todella loistavia kohtauksia. Tapahtumat ovat keskimäärin mielenkiintoisia ja ajoittain jopa todella erinomaisia!

Antamalla ohjakset väliaikaisesti Keanu Reevesin tähdittämälle Johnny Silverhandille pääsee pelaaja seuraamaan melkoista vuoristorataa, kun yli 50 vuotta ryyppyreissua odottanut rokkistara laittaa haisemaan.

Red Dead Redemption II

"Course, just a drink, no big drama." Right. Viski alkaa turvottaa naamaa nopeasti, eikä sekoilulta ole mahdollista välttyä.

Pelaaja pääsee pelaamaan upeaa kaljalasimulaattoria, jossa suuri osa peliajasta kuluu hortoillessa pitkin baaria. Kaverit ovat jatkuvasti kateissa, mutta sehän ei menoa haittaa.

The Witcher 3: Wild Hunt

Viimeisenä tarjolla on luultavasti pelihistorian parhaita ryyppyreissuja, kun noiturit päättävät alkaa nostella kuppia toden teolla The Witcher 3:ssa. Rankka työ vaatii rankat huvit, ja harva työ on yhtä rankkaa kuin noiturin arki.

Kommentit

Tässä oma versio Vanilla Unicornin tiskillä: https://youtu.be/OA_YO6PkkKQ

GTA 4:n ryyppyreissut serkkupojan kanssa oli kans sellasta mikä pisti nauramaan ääneen. Lähinnä se baarista lähteminen, ku oli melko hankalaa :D

Kaer Morhenin ryyppyreissu, nevö forget. :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi