Evolve Hunting Season Pass

Evolve Hunting Season Pass & Monster Pack

Evolven julkaisusta ei ole kulunut vielä montaakaan kuukautta, kun taistelutantereelle saapuu jo uusia tulokkaita. Lisäsisältö esitteleekin neljä seuraavaa metsästäjää ja hirviön, jotka tuovat peliin mukavaa vaihtelua.

Hahmot tekevät uusine vempeleineen metsästämisestä hivenen helpompaa. Taustajoukoissa hyörivä Sunny käyttää pienoisatomipommeja, jotka kylvävät valtaisaa tuhoa nopeasti. Hän voi myös nopeuttaa hetkellisesti kanssapelaajien rakettireppuja. Tämä avittaa muun muassa Rescue-muodossa haavoittuneiden ihmisten luo pääsyä.

Lääkintämieheksi on palkattu jättiläisötökkä Slim, jonka vahvuus piilee hirviön hajuaistin lamauttavissa ammuksissa. Käytännössä monsteri ei näe ihmisiä kentällä lainkaan, sillä tummanpuhuvat hahmot piiloutuvat helposti pimeään kenttään. Slimillä on mukanaan myös pieni kärpäskaveri, joka parantaa metsästäjiä jatkuvalla syötöllä. Ötökkäystävä on todella hyödyllinen, sillä se on mahdollista käskyttää jopa kentän toiseen päähän. Parannettavaa kohdetta pystyy myös vaihtamaan lennosta eikä sitä häiritse edes hirviön mekkalointi.

Etulinjan miehenä toimii Bionic Commandoa muistuttava kyborgi Torvalds, jonka varustus pelittää hirviötä vastaan tehokkaasti. Kranaatin avulla on mahdollista altistaa hirviö kunnon kärsimykselle, mikä helpottaa sen tappamista. Automaattihaulikko on myös kätevä, sillä sen tuhovoima repii monsterin kahtia silmänräpäyksessä.

Myös neljäs saalistaja Crow toimii tukijoukoissa. Erikoisella kaverilla on apunaan yläilmoissa tähystelevä lepakkoystävä, jonka voi lähettää tiedusteluretkelle. Se paljastaa liitäessään kaikki bongatut eliöt, mikä nopeuttaa hirviön paikantamista. Crow käyttää lisäksi tehokkaita aseita ja pystyy ampumaan suoraan hirviön haarniskan lävitse.

Hidas, kömpelö ja vaarallinen

Evolve esittelee metsästäjien lisäksi uuden hirviön. Behemoth liikkuu hitaasti eikä pysty loikkimaan. Sen sijaan se muovautuu pyöriväksi, piikikkääksi murkulaksi tuhoten kaiken tieltään. Hirviö on hidas ja kömpelö, mutta lähelle päästyään se kylvää tuhoa kuin Hulk.

Behemothin hienous piilee sen kyvyissä, joita hyödyntämällä metsästäjiä voi eristää ja tappaa yksi kerrallaan. Kivimuuri pakottaa ihmiset satimeen, jolloin hirviön on mahdollista teurastaa ihmiset todella nopeasti. Muuri helpottaa myös pakoon pääsyä, koska sillä voi tukkia taaksejäävän tien.

Osaa kivikasvon kyvyistä voi käyttää turvallisemmalta etäisyydeltä. Laavapallot, sammakkomaisen pitkä kieli ja maata pitkin kulkeva kivimurska helpottavat metsästäjien nappaamista ennen kuin ne saavat olennon kanveesiin.

Kallis, mutta tutustumisen arvoinen paketti

Sekä hirviöllä että uusilla metsästäjillä on hauska pelata. Torvalds muuttaa jopa tylsän Assault-luokan mielenkiintoiseksi, eikä sitä koeta enää vältellä. Behemoth on myös kaikessa kömpelyydessään oiva lisä hirviökaartiin.

Osa metsästäjien uusista kyvyistä tekee tulokkaista hieman ylivertaisia varsinkin monsterin näkökulmasta katsottuna. Voittaminen ei ole mahdotonta, mutta taistelu on entistä hankalampaa. Esimerkiksi Torvalds ja Cabot muodostavat yhdessä tuhoisan tiimin, jos kumpikin osapuoli osaa pelata hyvin.

Vaikka uudet hahmot ja monsteri ovat tervetullut lisä, on niiden yhteissumma aika suuri, ellei satu olemaan ennakkotilaaja. Ilman ennakko-ostajan etua uudella tuholaisella on hintaa 14,95 euroa, kausikortin maksaessa 24,95 euroa. Kokonaissumma huitelee siis lähellä 40 euroa, joka on lisäpaketista paljon.

Kausikorttia ja monsteripakettia voi kuitenkin suositella Evolven faneille, sillä ne tarjoavat lisää samaa hauskaa rymistelyä ystävien kanssa.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi