Let's Sing 2024 tarjoilee miellyttävän rennon ja yllättävän mukaansatempaavan karaokekokemuksen, jossa klassisten kappaleiden ajaton vetovoima yhdistyy hauskasti uusimpiin listaykkösiin. Erityisen viihdyttävää hommaa kavereiden kanssa!

Allekirjoittanut on laulaja vain suihkussa, ja sielläkin hiljaa häpeillen. Let's Sing 2024 kirvoitti minusta kuitenkin ulos koko perhettä rasittavan kailottajan, joka ei vieläkään pysy nuotissa, mutta nauttii suuresti. Sävelkorvakin tuntuu paranevan harjoittelulla, tai sitten tärykalvot vain alkavat puutua.

Let's Sing 2024:n vahvuutena on jälleen kerran hyvin valikoitu biisikokoelma, joka kattaa laajan kirjon eri genrejä ja vastaa erilaisiin musiikkimieltymyksiin. Aivan uusia biisejä on mukana lähemmäs neljäkymmentä. Olitpa sitten kiinnostunut pop-hymneistä, rock-klassikoista tai R&B-hiteistä, jokaiseen makuun löytyy joku kappale, joten pelaajan on melko helppo tavoittaa oma fiiliksensä.

Yleisesti ottaen vaikuttaa siltä, että tämän kertaisessa Let's Sing -painoksessa kaikki on mietitty täysin uudelleen. Hahmoja, pelitiloja ja biisikirjaston käsittelyä myöten. Hahmoina toimivat leijuvat päät, jotka ovat sinänsä täysin okei, mutta jokin niissä muistuttaa ikävästi Mark Zuckerbergin metaversestä. Just Dancen tapaan tarjolla on nyt myös VIP Pass -tilaus entisen laajennusmallin sijaan. Tilaukselle tulee hintaa joko 3,95 euroa kuukaudessa, 9,95€ per 3 kuukautta, tai 24,95 euroa per vuosi. Tällä saa itselleen lisää biisejä, verkkomoninpelivaihtoehtoja ja pääsylipun vaihtuviin kausitapahtumiin.

Mukana on myös Let's Sing Music Academy -haastejärjestelmä, joka muistuttaa jonkinlaista taistelupassia. Joko epäonnistuin jossain karvaasti, tai passissa eteneminen on erittäin hidasta. Tasolle kaksi pääseminen vaati tuntien lauleskelua.

Just Dance 2024:ssa navigointi on suoraviivaista ja intuitiivista, ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa laajan soittolistan kohtalaisen saumattoman tutkimisen. Suunnittelun yksinkertaisuus on tervetullut piirre, sillä se varmistaa, että pääpaino pysyy laulamisen ilossa ilman turhia häiriötekijöitä. Oman älypuhelimen käyttö mikrofonina toi mielenkiintoista turvallisuuden tuntua isommallakin porukalla laulettaessa. Tätä varten tarvitsi vain ladata pieni sovellus, joka tapahtui ennen kuin ehti kissaa sanoa.

Soolopelaaja voi kehittää omia laulutaitojaan ja hahmonsa uraa yksinpelitilassa. Hahmon kustomointi on myös hauskan yliampuvaa leijuvista pääpalleroista huolimatta. Valittavana on tuttuun tapaan jos jonkinmoista rekvisiittaa hatuista aurinkolaseihin ja diskohanskoihin.

Moninpelitila puolestaan lisää pelin sosiaalista ulottuvuutta, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon ystävien tai perheen kanssa hassutteluun. Lavan jakaminen muiden kanssa lisää pelinautintoa (ja naurua) ja luo ikimuistoisia hetkiä muutenkin kuin kuvakaappausten muodossa. Kilpailulliset elementit tuovat lisäjännitystä kokemukseen, kun laulun lopuksi päästään brassailemaan parhailla nuottiin osumisilla.

Let's Sing 2024 on oivassa tasapainossa yksinkertaisuuden ja viihteen välillä. Sen ihan jees lauluvalikoima, käyttäjäystävällisyys ja silkka hauskuus kantavat tarpeeksi pitkälle.

Kirjaudu kommentoidaksesi