Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Kaikki muut pelaavat väärin!

Sorruin. Ostin uuden Call of Dutyn pelkästään Modern Warfaren remasterin vuoksi. Ja tietysti moninpelissä huomasin heti, että olen ainoa, joka ymmärtää, miten peliä pitäisi pelata. Perkele!

Snaipperi ei ole lähitaisteluase!

Juu, kyllähän Barrett tappaa talossa ja puutarhassa, mutta se on liian iso tussari kumpaankin tilaan. Se on tarkoitettu vastustajan teilaamiseen kilometrin, ei metrin, päästä. Ei oteta sitä völjyyn, kun lähdetään tappelemaan postimerkin kokoiselle areenalle. Ei, vaikka se tuntuu olevan kaikkein tehokkain tuhon työkalu myös yllättävissä kulman takaa -tilanteissa!

Vallataan niitä alueita!

Jumankauta, niitä pisteitä tulee vain, kun liputetut alueet ovat meidän joukkueen hallussa. Joka kerta, kun näen jonkun sniper-pellen (vrt. edellinen kohta) kökkimässä oman respan liepeillä kiikaroimassa sinne postimerkin toiselle laidalle, toivon että jokaisessa pelimuodossa olisi friendly fire päällä. Kyllä tulisi omalle Barrettille käyttöä.

Suojataan kaveria, kun se vie pommia!

Tämä on oikeastaan samaa sukua edellisen kanssa. Koska olen ainoa, joka ymmärtää, miten pelejä pelataan, olen tietysti ainoa, joka heittää barrettin selkään ja nappaa lipun tai muun kapsäkin kantoon. Mutta ne "kaverit" vain etsivät lähimmän leirintäalueen ja jäävät sinne suojaisaan paikkaan katselemaan maisemia samalla kun meikäläinen yrittää hoitaa likaiset työt.

Nuubituubit!

Mitä kiikarikivääri on kokeneemmalle, sitä kranaattilaukaisin tai sinko on aloittelijalle. Tähän voi todeta vain yhdellä sanalla: EI! On täysin epäreilua kyttäillä jossain käytävän päässä ja odottaa ensimmäistä isovarpaan vilahdusta, että saa laukaistua räjähteet toisen silmille. Se ei ole lainkaan realistista, sillä saa ehkä yhden vastustajan hengiltä per respaus, ja se ei jätä minulle aikaa ampua liikkeestä omalla nuubituubillani.

Pelataan kierros loppuun asti!

Sitten tietysti, kun en ole ollut tarpeeksi tehokas, ja vihollisen ristitulessa kuolen toistuvasti 50-kaliperiseen kuulasateeseen, alkaa jossain kohtaa näyttää siltä, että pisteet JOITA KUKAAN MUU EI OLE ANSAITSEMASSA eivät riitä vastustajan paljon paremmin pelaavan joukkueen päihittämiseen. Ja tässä kohtaa nämä kämpperit ottavat ritolat ja jättävät minut yksin juomaan tappion karvasta kalkkia. Kantaisivat nyt edes tässä kohtaa vastuunsa, olmit!

Lakatkaa olemasta noin hyviä!

Kaikkein eniten ottaa pattiin se, että juuri kun on asettunut jonkin puun tai pylvään taakse, eikä ole vielä viittäkään sekuntia mennyt tähtäimen säätämisessä vyötärön korkeudelle, niin eikös se vastustaja ehdi napauttaa luodin otsalumpioon. MITEN VOI JOKU OLLA OIKEASTI NIIN NOPEA!?! Minä olen kuitenkin yli kolmekymmentä vuotta pelannut kaikenlaisia pelejä ja ansaitsen hiukan kunnioitusta. Antakaa nyt toisen rauhassa etsiä hyvää ampuma-asentoa, ei se ole näillä vuosilla enää niin helppoa.

Millä muilla tavoilla huonot pelaajat tappavat peli-ilon?

Kommentit

En nyt ole ihan varma, että onko tämä kirjoitus kirjoitettu ihan tosissaan vaiko kieli poskessa...Mutta jos tosissaan, niin on kyllä CoDi ja sen pelaajat päässeet aika syvälle jryin ihon alle :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi