Sitten jotain aivan muuta. Nimittäin! Tiesitkö, että Marvelin filmeistä, upeasta Arrivalista sekä monesta muusta elokuvasta tuttu Jeremy Renner on kunnostautunut näyttelijäntyön lisäksi myös laulajana.

No en tiennyt minäkään ennen viime viikkoa. Mutta onneksi tämä puute elämässäni on nyt korjattu. Hawkeye on myös laulaja. Onkin vain ja ainoastaan oikein, että jaan tämän jättimäisen tiedonjyväsen myös teidän kanssanne musiikkiesimerkkien kera. Miehellä onkin muutama kelpo ralli plakkarissaan, joten miksipä ei.

Näyttelijän musiikkiura tuntuu pelmahtaneen aivan tyhjästä, mutta ei tämä täysin yllätys ole. Rennerin laulua on kuultu aiemminkin erinäisissä tilaisuuksissa aina talk show -pätkistä muihin sattumanvaraisiin tilaisuuksiin, mutta tämä on jotain aivan uutta. Jotain virallista.

Onko Renner paras laulaja ikinä? Tuskin, mutta ei myöskään huonoin. Miehen uusin single kuulostaa hitusen liian tuunatulta, mutta myönnän silti kuulleeni sitä sekä etenkin vallan mainiota Heaven Don’t Have a Name -kappaletta kiitettävän monta kertaa. Tätäkin tekstiä kirjoitettaessa. Enkä edes häpeä sitä.

Niin, sitä musiikkia. Ihan ensimmäisenä se uusin Main Attraction -single, jonka videolla voit bongata näyttelijä-ohjaaja Taika Waititin höpöilemässä useammassa eri kostyymissä. Taika(kin) on hieno mies.

Toisena oma suosikkini Heaven Don’t Have a Name. Tämä tuotos on lyhyessä ajassa saanut itseltäni vinon pinon soittokertoja, mutta ei ihan mikä tahansa kappaleen versioista. Tarjolla on nimittäin useampia vedoksia, joista virallinen lienee tuo juuri tämän tekstin alla oleva. Tietenkin on EDM-jumputusversio (klik), mutta itse suosin videon alle sijoittamaani Spotify-versiota. Koska se on valikoiman paras. Helposti.

Ja koska mainitsin menevät rallit, niin Nomad lienee paras esimerkki tästä kategoriasta.

Ja mitäpä olisi laulaja ilman omaa versiotaan House of the Rising Sun -klassikosta?

Mitäpä mieltä? Onko elämäsi nyt parempi, kun tiedät Hawkeyen olevan myös laulaja? Kannattiko herätä tänä aamuna? Mitä?

Ensi artikkelissa, jos koskaan sellaisesta teemme, keskitymme toiseen laulavaan näyttelijään, Kiefer Sutherlandiin. Tai Hugh Laurieen. Tai sitten emme.

Okei, eiköhän tämä artikkelisarja jäänyt tähän yhteen kertaan. Kiitos ja anteeksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi