Jouluaatto saapui, kenties kovien pakettien saattelemana. Monien kuusien alta on luultavasti löytynyt erilaisia konsolipaketteja peleineen kaikkineen. Lienee kuitenkin syytä muistutella uusia ja vanhoja Switch-konsolin omistajia yhdestä tärkeästä asiasta. Nimittäin: ettehän nuoleskele Switch-pelikasetteja!

Nintendon konsolin julkaisun aikaan selvisi, että fyysiset pelit maistuvat offensiivisen pahalta. Näin myös uutisoimmekin tuoreeltaan. Tähän on selkeä syy, sillä pelijätti on lisännyt kasetteihin denatoniumbentsoaattia, kitkerintä tunnetuista kemikaaliyhdistelmistä. Myrkytöntä pukelia käytetään muun muassa rotanmyrkyissä, pakkasnesteissä sekä aineissa, jotka estävät kynsien pureskelua.

Kuulostaa herkulliselta!

Syynä kemikaalilla maustamiselle on luultavasti pelien koko. Switch-kasetit kun ovat niin pieniä, että ne voivat joutua helposti erilaisiin onkaloihin. Muun muassa suuhun.

Kaikki tämä kuulostaa siltä, että tätä makuelämystä ei haluasi itse kokeilla. Noh...

Tätähän pitää kokeilla!

KonsoliFINin ruokatoimituksen jäsen kokeili kasettien makua testimielessä ja yksi nuolaisu teki tehtävänsä. Tuomio oli nimittäin tyrmäävä.

Kasettiin ujutettu makuaine saa näet hamuamaan vessaharjaa, jolla hangata paha elämys tiehensä. Jos komeusta pitäisi sanoin kuvata, niin sen voisi aavistella maistuvan samalta kuin yhdistelmä homeisia koivunlehtiä ja vuoristossa laiduntavien vuohien jätöksiä sekoitettuna vastikään maantielle levitettyyn asvalttiin.

Lievästi sanottuna vähemmän herkullista.

Ja mikä parasta, jää maku viipyilemään kielelle pitkäksi aikaa. Kulinarististen nautintojen listalla Switch-kasetit jäävät kovin alhaiselle sijalle. Jopa Juha Miedon jääkaapin taakse unohtunut toissavuotinen mämmi kiilannee videopeliherkun ohi.

Tähtiä kasettien maulle voi antaa maksimissaan 1/5. Ja tuo yksi tähtikin saadaan lähinnä erikoisesta kokemuksesta.

Toimituksemme jäsen ei suosittele kokeilemaan samaa perässä.

Oletko itse maistellut Switch-kasetteja tai vaikkapa Sega Mega Driven virtajohtoa? Kerro siitä meille kommenteissa, mikäli kehtaat.

Kirjaudu kommentoidaksesi