Armored Core for Answer

Kaukana tulevaisuudessa raju urbaani kehitys ja saastuminen ovat tuhonneet pahanlaisesti planeettaa. Alkaa olla yleisesti tiedossa, että maailmanloppu lähenee. The League - planeetan supermahti ja sotilasporukka - on määrännyt kansan elelemään ilmassa massiivisissa yhteisöissä, joita kutsutaan Cradleiksi. Tämä siksi, että vältyttäisiin lisäsaastumiselta. Ei hyvä homma.

Apuun tömistelee The ORCA - kapinallisten porukka, joka elelee yhä luvatta planeetan pinnalla . ORCA on haalinut kasaan varsin vakuuttavan asearsenaalin ja on valmis taistelemaan The Leaguen rautaisen hallinnon tuusan nuuskaksi. On aika valita puolesi ja hyökätä taistelun tiimellykseen apunasi viimeisen päälle hienot ja massiiviset robottijärkäleet. Kuviossa ovat kivasti kaikkien sotapoikien päiväunet, eli massiivisimat ajateltavissaolevat ihmiskunnan luomat asesysteemit ja vihanpitovälineet.

  • Nyt voit pelata myös tiimissä pahaa vastaan - co-op moninpelissä
  • Kustomoi mech-robosi ... satoja osia ja asesysteemejä riittää raplattavaksi
  • Eeppiset bossi-taistelut ... taisteluasemien reilunkokoiset vastustajat panevat taitosi nyt kyllä tosi koville

Kommentit

Armored core sarjan jonkin sortin seuraajana ja aiempia osia pelanneena, joudun sanomaan että Armored core: 4 answer yrittää parantaa sarjaa tuomalla siihen paljon uutta pelattavaa. Mukana sanotaan olevan jättimäisiä colossusmaisia mechoja pelaajien tuhottavaksi, hurjasti uusia osia, tarinamoodi ja paras moninpeli mitä armored core sarja on koskaan nähnyt.

Mutta ikävä kyllä pelin demo ei täyttänyt ainakaan tämän fanin lupauksia. Ei siinä ettei kontrollit olisi toimineet tai suuri jättiläis mechan tuhoamis operaatio olisi ollut askel oikeaan suuntaan Armored core sarjassa, mutta ainakin pelin Playstation3 versio tuntuu kärsivän järkyttävästä ruudunpäivityksestä. Peli pätkii ja nykii siis aivan koko ajan kun toimintaa ruudulla tapahtuu, tämä todella pahaa hallaa kaikelle muulle mitä peli tarjoaa. Mikäli ruudunpäivitys saadaan julkaisuversioon korjattua pehmeämmäksi niin Armored core vaikuttaisi olevan varsin kova mecha paketti, mutta epäilykseni tästä ovat suuret.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi