Bodycount

BODYCOUNT on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka tarjoaa luokkansa parhaat tulitaistelut. Pelaajat voivat nauttia huikeista lähitaisteluista tuhottavassa ympäristössä murtautumalla suojauksen läpi surmaamaan vihollisia. Codemasters Guildford Studion ensimmäinen peli BODYCOUNT on kehitetty EGO Game Technology Platform -alustalle, joka on polveutunut palkitusta EGO-pelimoottorista.

Pelaajat, jotka ovat joutuneet osaksi salaista, Afrikassa ja Aasiassa tavanomaisten sotatantereiden katveessa käytävää globaalia valtataistelua, pyrkivät "verkoston" puolesta tuhoamaan säälimättömän ja julman vihollisen, jota kutsutaan "kohteeksi". Sekasortoisille taistelutantereille pudotetut, huikealla nykyaikaisten aseiden arsenaalilla varustetut pelaajat murtautuvat ympäristöjen ja vihollisjoukkojen läpi muodostaen tappoketjuja ja keräten bonuksia. BODYCOUNT tarjoaa sekä yhteis- että moninpelitilat ja nostaa ensimmäisen persoonan ammuntapelin rajun jännityksen aivan uudelle tasolle.

  • Ladattu ase BODYCOUNT-pelielämyksen ytimenä on luoti ja sen vaikutus peliympäristöön. Tulitetaanpa sitten vihollisia tai murskataan ympäristöä luotisateella peli jäljittelee mukaansatempaavasti sitä, miltä tuntuu painaa nykyaikaisen aseen liipaisinta ja ottaa osaa väkivaltaiseen kahakkaan. BODYCOUNT-peli lataa esiin täyslaidallisen toimintaa pelaajan eläytyessä elokuvallisiin tulitaisteluihin ja hillittömään tuhoon, jotka määrittelevät aivan uuden standardin koko peligenrelle.
  • Räjäytä se! BODYCOUNT-pelin ympäristötuhotekniikka tehostaa tulitaisteluelämystä ja pelaajat voivat tuhota pelimaailmaa kukin omalla tavallaan. Tuhottavien osien tiiviys ja yksityiskohdat ovat aivan omaa luokkaansa. Dynaamisesti muuttuva ympäristö toimii puolustus- ja hyökkäyskeinona ja tarjoaa taktisia mahdollisuuksia pelaajille. Tunkeudu vihollisen luo tuhoamalla este tai luo pakoreitti ampumalla ympäristö murskaksi.
  • Jokaisella luodilla ja tapolla on vaikutus Pelaajat ketjuttavat taisteluja ja tappoja, keräävät intel-bonuksia kuolleilta vihollisilta ja avaavat voimia tuottaakseen tuhoa taistelukentällä. Murskaavat ilmaiskut, tehokkaat ammuspäivitykset ja adrenaliinipiikit auttavat kaikki pelaajia kasvattamaan tappojen määrää sekä kampanja- että moninpelitiloissa. Pelaajat voivat kohota pistesijoilla ja vertailla tappojen määrää kavereiden kanssa kaikilla pelitasoilla ja kaikissa pelitiloissa.
  • Kiihkeät tulitaistelut Bodycount tarjoaa luokkansa parhaat, kiihkeät tulitaistelut, ketjutus- ja taitotapot sekä luokkapohjaisen vihollis-AI:n. Pelaajat suorittavat tehtäviä siviiliväestön sotatoimialueilla ja voivat päättää miten ja milloin hyökkäävät. He voivat räjäyttää kaiken, mikä on pelaajan ja kohteen välissä tai käyttää häiveliikkeitä taistelutantereiden ylittämiseen. Herkullinen valikoima tehokkaita aseita, päivityksiä ja avoimia tasoja antaa pelaajalle vapauden luoda oma tuhoväylä kunkin tason läpi.
  • Metsästä "kohdetta" "Verkoston" palveluksessa pelaajat toimivat tehokkaina kohteiden tuhoajina. Pelaajat vedetään mukaan salaisen konfliktin salaperäiseen labyrinttiin, jossa he eivät saa jättää todistajia eloon jahdatessaan katalaa vihollista, "kohdetta". Pahantahtoinen järjestö manipuloi maailman tapahtumia globaaleille kriisialueille kätketyistä tukikohdistaan, jotka vain odottavat tuhoamistaan! Kohteen taistelujoukot muodostavat pelottavan vihollisen, joka on hyvin liikkuva, suojautunut uudenaikaisilla panssareilla ja varustautunut uusimmalla aseteknologialla. Pelaajat ovat tehtävässään kurinalaisia eivätkä tunne armoa - mikään ei saa olla esteenä, kun vihollinen tuhotaan.
  • Hauska moninpelitila Bodycountin tuho-ominaisuudet, intel-bonukset ja tappoketjut tarjoavat ainutlaatuisia yhteis- ja moninpelielämyksiä. Death Match ja Team Death Match -kartoista tulee dynaamisesti muuttuvia taistelukenttiä, jotka kehittyvät ainutlaatuisesti jokaisen pelin aikana, kun pelaajat murskaavat vihollisten suojauksia, murtavat tähystysaukkoja ja räjäyttävät pakoreittejä. Intel-bonuksilla on mahdollista päivittää ja avata voimia tai niitä voidaan käyttää syötteinä vihollisten houkuttelemiseen. Yhteispelitilassa pelaajat yhdistävät voimansa kohdetaistelijoiden yhä haastavampien hyökkäysten torjumiseksi ympäristöissä, joissa pelaajan tulee olla luova selviytyäkseen.
  • Näin toimii EGOluutio BODYCOUNT on kehitetty EGO Game Technology Platform -alustalle, joka on polveutunut palkitusta EGO-pelimoottorista. EGO Game Technology Platform -alustan avulla Codemastersin pelisuunnittelijat ovat voineet hyödyntää studioiden ja teknologiatiimien välineitä ja tekniikkaa toteuttamalla luovat visionsa eri osa-alueilla - huippugrafiikan, tehokkaan AI:n, fysiikkajärjestelmien ja integroidun verkkopelaamisen alueilla.

Kirjaudu kommentoidaksesi