Buzz! Suomen Neropatti

Muhkea visailupaketti Buzz!: Suomen Neropatti tulee saataville PLAYSTATION 3:lle, PlayStation 2:lle ja PSP:lle ja se saapuu kauppoihin vuoden 2009 kuluessa. Huippuhauska peli, johon ystävien ja perheiden on helppo tarttua, pistää triviataidot todelliselle koetukselle ja tarjoaa kunnon naurut joka kerta.

Ensimmäisen kerran Buzz!-pelin historiassa suurin osa Buzz!: Suomen Neropatti -pelin kysymyksistä koskee Suomea. Eivätkä kysymykset käsittele vain sotia ja presidenttejä, vaan kaikki suomalaisen kulttuurin osa-alueet ovat edustettuina: musiikki, kaupungit, urheilusankarit, tv-ohjelmat, luonto, ruoka ja niin edelleen. Tämä peli sopii kaikille: kerää vain ystävät ja perheenjäsenet koolle, pistä Buzz!-summerit (tai PSP) jakoon ja päteminen voi alkaa. Ykkösiin sonnustautunut vitsejä vääntävä visailuisäntä laukoo kysymyksiä, ja pelaajat vastaavat kilvan useissa eri pelitiloissa.

PlayStation 2

Pelaa haastavaa yksinpeliä tai kutsu ystävät ja perheenjäsenet koolle ja käy tuhansien Suomea tai yleistietoa koskevien älypähkinöiden kimppuun. Olipa kotimainen erikoisalueesi elokuvat ja TV, musiikki, urheilu, historia tai maantiede, peli sisältää loputtomasti haastavia kysymyksiä sinulle ja ystävillesi. Mukana on runsaasti videoita ja kuvia sekä useita eri kierroksia, joten viihdyt pelin parissa tunnista toiseen todistaessasi, että juuri sinä olet Suomen Neropatti.

Kirjaudu kommentoidaksesi