Buzz! Suomen Neropatti

Muhkea visailupaketti Buzz!: Suomen Neropatti tulee saataville PLAYSTATION 3:lle, PlayStation 2:lle ja PSP:lle ja se saapuu kauppoihin vuoden 2009 kuluessa. Huippuhauska peli, johon ystävien ja perheiden on helppo tarttua, pistää triviataidot todelliselle koetukselle ja tarjoaa kunnon naurut joka kerta.

Ensimmäisen kerran Buzz!-pelin historiassa suurin osa Buzz!: Suomen Neropatti -pelin kysymyksistä koskee Suomea. Eivätkä kysymykset käsittele vain sotia ja presidenttejä, vaan kaikki suomalaisen kulttuurin osa-alueet ovat edustettuina: musiikki, kaupungit, urheilusankarit, tv-ohjelmat, luonto, ruoka ja niin edelleen. Tämä peli sopii kaikille: kerää vain ystävät ja perheenjäsenet koolle, pistä Buzz!-summerit (tai PSP) jakoon ja päteminen voi alkaa. Ykkösiin sonnustautunut vitsejä vääntävä visailuisäntä laukoo kysymyksiä, ja pelaajat vastaavat kilvan useissa eri pelitiloissa. Tällä tavoin peli toimii eri PlayStation-versiossa:

PSP

Kun olet löytänyt heikon kohdan ystäviesi triviaosaamisesta, haasta heidät kisaan PSP:llä – tätä erikoisversiota voi pelata missä tahansa, ja jopa kuusi pelaaja voi pelata yhtä aikaa samalla PSP:llä. Kukin pelaaja vastaa vuorollaan johonkin tuhansista Suomea koskevista kysymyksistä ja antaa sitten PSP:n seuraavalle – pelaaja voi myös valita kysymyksiä ystävää varten ja näin hyödyntää tämän heikkoja kohtia. Visailu on todella hulvaton – ja mukana on myös loistava yksinpelitila, jossa on 15 triviahaastetta, palkintoja ja mitaleja.

Kirjaudu kommentoidaksesi