Catherine

Tervetuloa parisuhteiden ihanan kivikkoiseen maailmaan! Vincent pitää paljon tyttöystävästään. Catherine on nätti, älykäs ja menestyksekäs. Ainoana ongelmana on, että hän on ottanut puheeksi omistautumisen pitkäaikaiseen parisuhteeseen. Tämä on jotain, mitä Vincent on pyrkinyt välttelemään koko elämänsä. Koska romanttiset ristiriidat ovat viimeinen asia, joiden kanssa hän haluasi ikinä olla tekemisissä, Vincent tapaa ystävänsä tuttuun tapaan eräänä iltana juomien kera. Vincent ei kuitenkaan osaa aavistaakkaan, että hänet lyö ällikällä kaunis ja viettelevä naikkonen nimeltään Catherine. Eikä aikaakaan, kun Vincent herää krapulassa sängyssään kauneimman koskaan näkemänsä naisen vieressä. Edellisen yön tapahtumatkaan eivät ihan heti palaa mieleen. Oliko tämä vain yhden yön juttu, vai tapahtuiko heidän välillään jotakin paljon vakavampaa? Pitäisikö Vincentin kertoa asiasta Katherinelle? Näkeekö hän Catherineä enää koskaan? Vincent saa pian huomata, että kaatuminen rakkauden portaikossa voi johtaa kauhistuttavaan ja kuolettavaan pudotukseen...

Ominaisuudet:

  • Rakkauden kauhut: Vincentin aluillaan olevat pelot, epäröinnit, paineet, sekä kasvava syyllisyyden tunne omistautumisesta ja lojaaliuudesta seuraavat häntä irvokkaasti uniin asti. Nämä pelot ruumiillistuvat erilaisina epämuodostuneina hirviöinä ja tikittävänä kellona.
  • Valinnan tuskaa: Pelaajan on navigoitava Vincent raskaiden moraalisten päätösten läpi. Kuten oikeassakin elämässä, asiat eivät yleensä ole yhtä selkeitä, kuin ero mustan ja valkoisen välillä. Mita arvoa on rehellisyydellä? Mikä on oikea valinta? Joka tapauksessa, joku satuttaa vielä itsensä. Tai vielä pahempaa, joku voi kuolla.
  • Unelmiesi painajainen: Pelin tekoa ovat valvoneet tuottaja Katsura Hashino (Persona 3 ja Persona 4 -pelien ansioitunut ohjaaja), maineikas hahmoartisti Shigenori Soejima ja mestarisäveltäjä Shoji Meguro. Yhdessä he luovat ennenkuulumattomia näkyjä ja ääniä. Niin unohtumaton kuin Catherine -pelin tarinankerronta onkin, sen visuaalinen toteutus ja musiikki täydentävät Vincentin kauhistuttavaa vajoamista rakkauden pökerryttäviin vaaroihin.
  • Pako kaverilta tai kaverin kanssa: Paikalliset kilpailuhenkiset ja yhteistyöhakuiset moninpelin pelitilat takaavat sen, että enemmän kuin yksi pelaaja voi kokea kieroutuneiden tasojen läpi kahlaamisen kauhut ja huuman. Tämän lisäksi peli-ikää pidentää ja peli-iloa parantaa online leaderboard -saavutuslista.

Kirjaudu kommentoidaksesi