Dante's Inferno

EA:n Dante’s Inferno kertoo tarinamukaelman, joka keskittyy huippuluokan kolmannen persoonan toimintapelikokemukseen tuoden samalla Alighierin kuvauksen Helvetistä pelien maailmaan. Pelaaja on Dante, joka palattuaan kotiin löytää rakkaan vaimonsa Beatricen murhattuna ja laskeutuu Helvettiin pelastaakseen Beatricen sielun Luciferin viettelykseltä. Pian Dante huomaa olevansa Helvetissä kohdatakseen myös omat demoninsa ja lunastaakseen syntinsä.

Pelaajat vievät Danten läpi Helvetin yhdeksän ainutlaatuisen kehän Alighierin laatiman kartan ja kuvauksen mukaisesti: limbo, himo, mässäily, ahneus, viha, kerettiläisyys, väkivalta, vilpillisyys ja petturuus. Jokaisella kehällä on ainutlaatuinen ilmeensä, joiden demonit, hirviöt, kirotut ja maasto perustuvat suoraan runoelman lennokkaisiin kuvauksiin.

Lyödäkseen Helvetin demonit Dante on varustautunut kahdella pääaseella: itse Kuolemalta otetulla viikatteella ja Beatricen antamalla pyhällä ristillä. Ristillä on hengellisiä voimia, joiden avulla Dante kerää sieluja ja loitsuja matkansa aikana päihittämiltään vihollisilta. Peli sisältää myös syvällisen taitojen kehitysjärjestelmän, jonka avulla pelaaja voi muokata Danten kykyjä pelityylinsä mukaisesti. Se tulee tarpeeseen etenkin Danten kohdatessa Helvetin rajuimpia petoja ja pomovihollisia. Dante voi kesyttää joitakin petoja, taivuttaa niiden tahdon omakseen ja kääntää Helvetin rangaistukset sitä itseään vastaan.

Palkitun Dead Space™:n teknologialla kehitetty Dante’s Inferno tarjoaa nopeaa ja sujuvaa taistelua 60 kuvaruudun sekuntivauhdilla toimintaseikkailun lajityypin vaatimusten mukaisesti. Peliä kehittää Visceral Games™ samalla paneutumisella viimeistelyyn kuin studion maineeseen nostaneen Dead Spacen tuotannossa.

  • Klassikon eeppinen mukaelma - Dante Alighierin runoelmaklassikko Jumalainen näytelmä ensimmäiseen osaan perustuva Dante’s Inferno on kolmannen persoonan toimintaseikkailupeli, jossa Dante lähtee eeppiselle matkalle läpi Helvetin pelastaakseen rakkaan Beatricensa sielun.
  • Helvetin yhdeksän kehää - Aivan kuin runoelmassa, pelaajat kulkevat läpi Danten Helvetin yhdeksän ainutlaatuisen kehän: limbo, himo, mässäily, ahneus, viha, kerettiläisyys, väkivalta, vilpillisyys ja petturuus. Jokaisella kehällä on omat ympäristönsä, vihollisensa ja tarinaelementtinsä, jotka sopivat kehän asukkaiden tekemiin synteihin.
  • Ohjaa Helvetin petoja - Dante’s Inferno sisältää suurikokoisia petoja ja pomovihollisia, joista osa on täysin Danten kesytettävissä. Kesytetyllä pedolla Dante voi heittää Helvetin raivon takaisin vihollisten niskaan.
  • Nopea, koukuttava, herkästi reagoiva taistelu - Dante taistelee Helvetin yhdeksän kehän läpi aseinaan Kuoleman viikate ja Beatricen pyhä risti. Taikavoimat ja syvällinen taitojen kehitysjärjestelmä auttavat pelaajaa ottamaan kaiken irti nopeasta ja sujuvasta taisteluelämyksestä, joka pyörii aina vähintään 60 kuvaruudun sekuntivauhdilla.
  • Vie Helvetti mukanasi kaikkialle - Dante’s Infernon PSP-version pelaajat saavat saman nopean, herkästi reagoivan pelikokemuksen kaikissa Helvetin yhdeksässä yksityiskohtaisessa ja ainutlaatuisessa kehässä kuin kotikonsoleillakin.
  • Visceral Gamesin laatumerkintä - Kehutun Dead Spacen tehneen palkitun studion kehittämä Dante’s Inferno viimeistellään Visceral Gamesin tavaramerkiksi muodostuneella huolellisuudella ja laatuun paneutumisella.

Kommentit

Onko tässä PSP version ja PS3 version välillä paljonkin eroja. Meinaan siis että onko pelissä pitempi tarina PS3:lla kun PSP:llä

PSP-versiosta ei ole paljoa erikseen kerrottu ja EA:n esittelytekstikin on identtinen joka alustalla.
Viime huhtikuussa PSP-version tuottaja lupasi tiimin pyrkivän samantasoiseen kokemukseen läpi helvetin yhdeksän kehän, kuten isommillakin konsoleilla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi