FIFA 09

Astu viheriölle ja pelaa ammattilaisjalkapalloa omalla tavallasi FIFA 09:ssä. Koe kaikkein autenttisin jalkapallosimulaatio, jonka EA Sports on sinulle koskaan tarjonnut. Elä keskellä ammattilaisjalkapalloiluelämää ja muokkaa peli vastaamaan omaa tyyliäsi ja kykyjäsi.

Peliä vauhdittaa EA Sportsin kolmannen sukupolven jalkapallopelimoottori. FIFA 09 on kokenut yli 250 parannusta pelattavuuteen: ne takaavat, että peli on mahdollisimman hyvin pelaajan tekemisiin reagoiva, älykäs ja realistinen - pelisarjansa kruunu. Nauti puolustajien hassuttamisesta tarkemmilla kikka- ja pallonhallintakontrolleilla, millintarkkojen passien antamisesta ja laukaisumekaniikasta, jotka yhdessä mahdollistavat pallon sijoittamisen siihen kohtaan maalia tai kenttää, johon sen itse haluat. Uuden liikefysiikan ansiosta pelaajan paino ja liike määrittelevät kaiken liukutaklauksen etäisyydestä ja puskun voimakkuudesta pelaajien törmäysten voimakkuuteen ja ponnistuksen korkeuteen. Lisäksi pelaajien väliset kamppailut ratkeavat usein fyysisten ominaisuuksien perusteella.

FIFA 09:ssä on mukana uudet muokattavat joukkuetaktiikat, jotka antavat sinulle työkalut aloittaa ensikertalaisvalmentajana. Ensimmäistä kertaa koskaan voit mennä sisälle pelin syvyyksiin ja muokata, miten joukkuekaverisi tukevat omaa peliäsi ja miten joukkueesi pelaa missäkin tilanteessa. Olet nyt pelaaja, valmentaja ja manageri! Sinulla on valta muokata taktisia asetuksia, jotta koneen ohjastamat pelaajat ja oma joukkueesi pelaavat kuin oikean elämän vastineensa - tai miten itse toivot niiden pelaavan. Tallenna taktiikkasi ja tee sen jälkeen strategisia päätöksiä, miten hyödyntää vastustajiesi heikkouksia, kaikki kesken pelin.

Elä ammattilaisjalkapalloilijan fantasiaa uuden ominaisuusinnovaation avulla: Be A Prohon on nyt sisällytetty kokonainen kausipelitila. Be A Pro: Seasons -pelimuodossa voit joko valita valmiin pelaajan tai luoda oman alusta asti. Tämän jälkeen voit kehittää hänen taitojaan yksittäisellä kenttäpelipaikalla. Lopullinen tavoite on saavuttaa kansallissankarin status.

FIFA 09 välittää uuden aitouden tason. Kentän laidalta löytyvät pää- ja linjatuomarit, lisäksi yleisö, stadionien ilmapiiri ja kommentaattorit on kaikki mallinnettu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Pelissä on mukana 15 uutta stadionia.

FIFA 09:n täyden listan ominaisuuspäivityksistä löydät osoitteesta www.FIFA09.EA.com.

  • Viimeistelty ja uudistettu pelimekaniikka: 250 lisäystä ja parannusta pelimekaniikkaan, mukaan lukien uusi animaatioteknologia, joka mahdollistaa tarkemmat syörään syötöstä -vedot ja syötöt, nopeamman ja hallitumman kikkailun sekä uuden liikefysiikan, joka mahdollistaa entistä realistisemmat törmäykset, pallon autenttisemman liikkeen ja monipuolisemmat taklaukset.
  • Muokattavat joukkuetaktiikat: Päävalmentajana voit säättää 11 taktiikkaan vaikuttavaa vierityspalkkia, joilla voi muuttaa 140 hyökkäys- ja 40 puolustusmuuttuujaa (yhteensä 50 000 variaatiota), jotta koneen ohjaamat pelaajat käyttäytyvät aivan kuin oikea joukkue - tai miten sellaisen haluaisit pelaavan. Tallenna omat taktiikkasi ja tee strategiset päätökset hyödyntääksesi vastustajan heikkouksia pelin aikana. Lisäksi voit jakaa omia strategioitasi kavereittesi kanssa netin välityksellä.
  • Be A Pro: Seasons -pelitila: Valitse valmis tai luo oma ammattilaispelaajasi ja testaa kykysi jopa neljän kauden pituisen uran aikana. Hallitse yksi pelipaikka ja kehitä taitojasi: syöttely, laukominen, sijoittuminen, vastustajan merkkaaminen.. Kunnes lopulta saavutat kansallissankarin aseman.
  • Paranneltu maalivahtien tekoäly: Maalivahdit sijoittelevat itsensä älykkäämmin, reagoivat laukauksiin realistisemmin ja palautuvat torjunnoista nopeammin.
  • Muokattavat kontrollit: Luo henkilökohtaiset ohjainasetuksesi, tallenna ne ja vie vaikka vaivattomasti nettiin. Määrittele näppäimille toiminnot juuri niin kuin haluat.

Kommentit

Näkyy olevan sentään AC Milanin paita ronaldinholla päällänsä :)

Muutenkin aika hyvän näkönen raileri

Hyvä peli, voin suositella...itse asiassa paras FIFA tekele :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi