FIFA 09

Astu kentälle ja pelaa ammattilaisjalkapalloa omalla tavallasi FIFA 09 -pelissä, joka on autenttisin futiskokemus, jonka EA Sports on koskaan tarjonnut.

FIFA 09 tarjoaa herkempää, älykkäämpää ja realistisempaa fyysistä peliä. Peliä on parannettu uusilla innovaatioilla ja mm. 500 uudella animaatiolla, sekä täysin uusilla törmäys- ja suojausanimaatioilla.

Pelaajat reagoivat nyt omien fyysisten ominaisuuksiensa mukaisesti. Sitä varten on kehitetty uusi törmäysjärjestelmä, joka reagoi pelaajan ympärillä tapahtuviin tapahtumiin 360 asteen kulmassa. Pelaajan vauhti, suunta ja voimakkuus vaikuttavat nyt täysin siihen, miten vakavat seuraukset rajulla törmäyksellä on, tai miten pallon hallussapito onnistuu kaksinkamppailutilanteissa. Kontaktia otetaan olkapäillä, käsillä ja jaloilla. Vahvemmat pelaajat selviävät todennäköisemmin tilanteista, joissa vastassa on pienempi ja heikompi pelaaja.

Pelaajan vahvuus ja liike määräävät myös haastamisten lopputuloksen uuden suojaussysteemin avulla - lopputuloksia on kymmennittäin. Lisäksi pelaajat voivat suojata palloa työntämällä puolustajaa sivuun ja luomalla itselleen enemmän tilaa. Riskinä on luonnollisesti virhe, kuten oikeassakin jalkapallossa. Paremmat mahdollisuudet pallon suojaamiseksi antavat myös strategisen edun, mikäli haluat rauhoittaa peliä.

Muutokset animaatioihin antavat taitavalle pelaajalle lisäedun puolustajan ja hyökkääjän välisessä kamppailussa. Hienosäädetyt kiihdytysarvot mahdollistavat nopeampien pelaajien tehdä pikaisia liikkeellelähtöjä ja nopeamman edun saavuttamisen. Lisäksi neljä uutta taitoliikettä antavat pelaajalle jopa 32 kikan arsenaalin.

FIFA 09 haastaa sinut ajattelemaan ja toimimaan, kuin oikea jalkapalloammattilainen siitä hetkestä lähtien, kun astut kentälle. Sen takaa huippusuosittu Be A Pro -pelitila, jota on laajennettu: voit pelata useita kausia peräjälkeen ja mukana on kamera, joka seuraa kaikkia edesottamuksiasi kentällä. Be A Pro: Seasons -pelimuodossa voit valita valmiin ammattilaispelaajan tai luoda alusta asti omasi ja kehittää sen taitoja omalla pelipaikallaan, kunnes hänestä tulee kansallinen legenda. Pelaa yhdessä jopa kolmen kaverisi kanssa niin, että pelaatte jokainen suosikkiseuranne pelaajien vakiopelipaikoilla läpi ottelun. Henkilökohtaisia haasteita suorittamalla pelaajaa voi kehittää nopeammin ja saavuttaa kunniaa omalle seuralle samalla, kun kilpailet kaverisi kanssa siitä, kuka kehittää parhaan pelaajan.

Nauti loistavasta futistoiminnasta omalla kykytasollasi. Futisfanit, jotka eivät ole vielä sinuja pelaamisen kanssa, voivat keskittyä vain laukaisu- ja syöttökontrolleihin käyttämällä kahden napin kontrolleja. Kun kehitystä tapahtuu, voi mukaan ottaa myös lisätoimintoja. Uusien Smart Play -kontrollien ja tekoälyn avulla pelaajat voivat oppia omalla tahdillaan ja yhä pelata viihdyttäviä otteluita kokeneempia pelaajia vastaan.

  • 500 uutta animaatiota: Jalkapalloanimaation suurin uudistus tarjoaa herkemmän, älykkäämmän ja realistisemman jalkapallokokemuksen kuin koskaan aiemmin. Pelaajat liikkuvat sulavammin kentällä. Pienemmät, ketterämmät pelaajat lähtevät liikkeelle nopeammin ja saavuttavat siten edun sprintatessa.
  • Uusi törmäyssysteemi: Pelaajat käyttäytyvät täysin fyysisten ominaisuuksiensa mukaan. Vahvemmat pelaajat voivat käyttää kokoaan hyödyksi voittamalla kaksintaisteluja heikompia pelaajia vastaan ja suojata palloa vartalollaan.
  • Uusittu pallon suojaus: Pelaajan voima ja liike määräävät kaksinkamppailujen lopputuloksen. Voit rauhoittaa peliä parannetuilla suojauskontrolleilla, joiden avulla voit tukea palloa pitävää joukkuekaveriasi. Lisäksi pelaajat voivat työntää puolustajia syrjään luodakseen lisää tilaa kentälle - riskinä on luonnollisesti vastustajan rikkominen.
  • Pro-taitoliikkeet: Neljän uuden taitoliikkeen ansiosta käytettävänäsi on nyt kaikkiaan 32 kikkaa, jolloin oikeiden supertähtien kikkojen jäljitteleminen on entistä realistisempaa.
  • Smart Play -kontrollit: Syötä, lauo ja tee maaleja käyttämällä portaistettua kontrollijärjestelmää. Voit aloittaa helpoilla kahden napin kontrolleilla ja oppia lisää toimintoja omaa tahtiasi lennossa. Nyt myös vasta-alkajat voivat pistää kampoihin veteraaneille.
  • Be A Pro: Seasons: Valitse ammattilaispelaaja tai luo omasi ja testaa futistaitosi jopa neljän peräkkäisen kauden aikana. Hallitse sijoittuminen, paranna taitoarvojasi ja kehity todelliseksi ammattilaiseksi! Voit myös pelata yhdessä kolmen ystäväsi kanssa kiinteillä pelipaikoilla ja samassa joukkueessa. Kaikkien suorituksia seurataan yksityiskohtaisten tilastojen avulla.
  • Be A Pro -kamera: Uudenlainen, pelaajaan keskittyvä Be A Pro Camera tekee ensiesiintymisensä PS2:lla. Voit ohjata pelaajaasi aivan uudella tavalla.
  • Manageri-, turnaus- ja haastepelitilat: Manageritilassa voit haastaa harjoitusotteluita kausien välissä ja muokata taktiikoita yksitellen jokaista eri joukkuetta vastaan. Turnaustilassa on pelattavissa 61 eri turnausta, joista 42 on virallisia lisenssejä. Voit myös tehdä alusta asti omasi. Haastetilassa voit koittaa taitojasi ennalta määrätyissä skenaarioissa, joissa sinulle on annettu tavoite. Onnistuja palkitaan.
  • Aitoa futista: Pelissä on mukana yli 500 virallista joukkulisenssiä ja 30 liigaa - kaikki mallinnettu oikean elämän esimerkeistään.

Kirjaudu kommentoidaksesi