FIFA 09

Peliä vauhdittavat täysin uusitut animaatio- ja törmäyssysteemit. Uudistukset ovat suurimmat neljään vuoteen! Sadat uudet animaatiot ja uusi, 360 asteen vaikutusalueella varustettu törmäysjärjestelmä antavat kenttäpelaajille mahdollisuuden käyttäytyä, kuin oikean elämän vastineensa. Pelaajan nopeus, liike ja voimakkuus vaikuttavat siihen, mikä on kaksintaistelun lopputulos. Pelissä on neljä uutta kikkaa, jolloin pelaajan käytettävissä on kaikkiaan 32 erilaista kikkamahdollisuutta!

FIFA 09 haastaa sinut ajattelemaan ja toimimaan, kuin oikea jalkapalloammattilainen siitä hetkestä lähtien, kun astut kentälle. Sen takaa huippusuosittu Be A Pro -pelitila, jota on laajennettu: voit pelata useita kausia peräjälkeen ja mukana on kamera, joka seuraa kaikkia edesottamuksiasi kentällä. Be A Pro: Seasons -pelimuodossa voit valita valmiin ammattilaispelaajan kehittää sen taitoja omalla pelipaikallaan.

Nauti loistavasta futistoiminnasta omalla taitotasollasi. Futisfanit, jotka eivät ole vielä sinuja pelaamisen kanssa, voivat keskittyä vain laukaisu- ja syöttökontrolleihin käyttämällä kahden napin kontrolleja. Kun kehitystä tapahtuu, voi mukaan ottaa myös lisätoimintoja. Uusien Smart Play -kontrollien ja tekoälyn avulla pelaajat voivat oppia omalla tahdillaan ja yhä pelata viihdyttäviä otteluita kokeneempia pelaajia vastaan. Pelissä on yli 500 lisensoitua joukkuetta ja 30 sarjaa.

Kirjaudu kommentoidaksesi