FIFA 11

FIFA 11 vie pelaajien aitouden uudelle tasolle - kaikki pelaajat kaikissa rooleissa on varustettu Personality+ -toiminnolla, jonka avulla kunkin pelaajan yksilölliset ominaisuudet vaikuttavat pelaukseen. Jokainen pelaaja on aidosti erilainen.

Personality+ erottaa jokaisen pelaajan toisistaan selvästi hyödyntämällä tietokantaa, joka arvioi jokaisen pelaajan taidot 36 atribuutin ja 57 luonteenpiirteen perusteella. EA SPORTS FIFA –sarja hyödyntää 1700 kykyjenetsijää, toimittajaa ja arvioitsijaa ympäri maailman jokaisen pelaajan ominaisuuksien taltioimiseksi kaikkien aikojen laajimpaan . Personality+ on integroitu kaikkialle pelissä. Eliittipelaajat voivat esitellä maailmanluokaan taitojaan. Real Madridin Kaka pystyy tekemään raikkaita syöttöjä, Manchester Unitedin Wayne Rooney välttää puolustuksen ja futaa maaleja pitkän matkan päästä, huippupuolustajat kuten Juventuksen Giorgio Chiellini osaavat ennakoida ja torjua vastapuolen liikkeet taidokkaasti.

Myös maalivahdit on varustettu Personality+ toiminnolla.
Aitojen maalivahtien luonteet, liikkeet ja taidot on tarkkaan taltioitu ja ne näkyvät selkeästi pelissä. Ominaisuudet vaikuttavat maalivahtien reaktionopeuksiin ja kykyihin torjua laukauksia. Huippumaalivahdit kuten Petr Ceck Chelsea FC:stä kykenee nyt esittelemään todellisia kykyjään aivan uudella tavalla.

FIFA 11 parantaa entisestään 50 Vuoden urheilupeli -palkintoa voittanutta FIFA 10 -jalkapallopeliä. FIFA 11 kehittää pelattavuutta nimenomaan fanien toiveiden suuntaan. FIFA 11 esittelee uuden Pro Passing –toiminnon, jossa syöttöjen tarkkuus riippuu nyt pelaajan ohjaustaidoista, kenttäpelaajan teknisestä osaamisesta, pelitilanteesta ja paineesta kentällä. Tuloksena on äärimmäisen syvä ja palkitseva syöttöjärjestelmä. Lisäksi joukko uusia muokkaustyökaluja mahdollistaa FIFA11 pelikokemuksen muuttamisen entistä henkilökohtaisemmaksi. Jokaiselle joukkueelle ja liigalle voi luoda omia kannatushuutoja ja pelissä voi myös soittaa haluamiaan biisejä omasta musakirjastosta.

Tärkeimmät toiminnot

 • Personality+ - Personality+ tuo aitojen pelaajien ominaisuudet peliin luoden täysin ainutlaatuisia ja yksilöllisiä persoonallisuuksia. Personality+ muuttaa pelaamisen iäksi.
 • Personality+ Maalivahdit - Aitojen maalivahtien ominaisuudet olivat ne sitten akrobaattisia tai perinteisiä, vaikuttavat pelityyliin. Ominaisuudet vaikuttavat maalivahtien reaktionopeuksiin ja kykyihin torjua laukauksia.
 • Personality+ CPU AI - Tietokoneen ohjaamilla jalkapallostaroilla on runsas valikoima erikoisliikkeitä, jotka ovat kullekin tähtipelaajalle ominaisia.
 • Personality+ Celebration - Kehittynyt User Controlled Celebration 2.0 mahdollistaa huikeat ja yksilölliset tuuletukset maalinteon jälkeen.
 • Personality+ pelaajamallit - Laaja valikoima erilaisia kehotyyppejä ja -malleja erottaa jokaisen pelaajan toisistaan. Uudet pallonkuljetustyylit linkkaavat täydellisesti kunkin pelaajan oikeisiin ominaisuuksiin ja tyyliin.
 • Personality+ animaatiot - Entistä upeammat ja realistisemmat animaatiot tuovat peliin uudenlaista syvyyttä ja autenttisuutta. Kymmeniä uusia taklauksia, sivutaklauksia ja tönimisanimaatioita erilaisin vastinein.
 • Pro Passing - Täysin uusi syöttötoiminto, jossa syöttöjen tarkkuus riippuu nyt pelaajan ohjaustaidoista, kenttäpelaajan teknisestä osaamisesta, pelitilanteesta ja paineesta kentällä. Huonot päätökset tai yli/alisuoritteiset potkut saavat aikaan vähemmän mairittelevia tuloksia. Uudenlaiset toiminnot kuten väistösyötöt mahdollistavat entistä tehokkaammat ja nopeatempoisemmat pelit.
 • Uudet kannatushuudot - Luo omia kannatushuutoja jokaiselle joukkueelle ja liigalle. Aseta oma kotijoukkueesi kannatusbiisi ja kannatushuuto soimaan aina pelaajaesittelyissä, puoliajalla tai aina maalien jälkeen. Kuule oma nimesi kaikuna Old Traffordin tai San Siron standeilla Virtual Pro -kannatushuutojen kera. Voit myös soittaa pelissä omaa musiikkiasi.
 • Kehittynyt maalivahti - Maalivahdit ovat entistä tietoisempia ympäristöstä, pelin kulusta ja he myös reagoivat entistä älykkäämmin kaikkiin uhkiin. Uutuuksina muun muassa irtopallon nappaus, maalille palaamisen tehokkuus ja entistä taidokkaammat ja nopeammat torjunnat.
 • FIFA teatteri - Tallenna otteluiden huippuhetkiä niin yksinpelissä kuin online-otteluissa suoraan kiintolevyllesi. Katso otteluita uudestaan tai lähetä ne Footballworld.com -saitille milloin tahansa.
 • Autenttisuus - 28 virallisesti lisensoitua liigaa, yli 500 lisensoitua joukkuetta ja yli 15 000 pelaajaa.
 • Virtual Pro - Toteuta fantasiasi huippujalkapalloilijasta ja tee itsestäsi 3D hahmo viemällä oma pääsi peliin Photo Game Face -toiminnolla. Pelaa omalla hahmollasi missä tahansa moodissa. Kehitä pelaajaominaisuuksiasi läpi 200 saavutuksen ja vie oma Virtual Pro -hahmosi online-peleihin kehittyäksesi todelliseksi superstaraksi.
 • 360° Pallonkuljetus - Markkinoiden johtava 360° pallonkuljetusjärjestelmä takaa entistäkin tarkemman tuntuman ja ohjauksen, joka mahdollistaa pienimpienkin puolustusaukkojen löytämisen ja hyödyntämisen.

Kirjaudu kommentoidaksesi