Fist Of The North Star - Kens Rage

Fist Of The North Star - Ken's Rage tarjoaa pelaajalle ennennäkemättömän vauhdikasta toimintaa ja brutaalia mättämistä. Valmistaudu testaamaan turpaanvetotaitojasi lukuisia verenhimoisia vihollismassoja vastaan legendaariseen manga-sarjakuvaan perustuvassa toimintamäjäyksessä.

Ydintuhon jälkeisessä maailmassa epätoivoiset selviytyjät ovat kerääntyneet pieniin kyliin raunioiden suojaan. Kaupungin raunioiden ulkopuolella odottaa loputon ja karu autiomaa, jossa raakalaisjengit saalistavat yksin jääneitä selviytyjiä rahan, veden, ruoan tai pelkästään huvin vuoksi. Salaperäinen taistelija Ken - seitsemän arpea rinnassaan omaava, mystisen Hokuto Shinken -taistelutyylin valittu jatkaja - on vannonut suojelevansa heikkoja ja syyttömiä joutumasta armottomien raakalaisten käsiin.

  • Interaktiivisissa taisteluympäristöissä voit riepotella vihollisiasi mennen tullen lukuisia esineitä tai rakennuksia päin, tai käyttää hyväksesi poimittavia apuvälineitä tuhotaksesi viholliset.
  • Massiivisissa taisteluissa kohtaat tusinoittain vihollisia samaan aikaan. Käytä hyväksesi lukuisia combo-hyökkäyksiä, power-upeja sekä näyttäviä Hokuto Shinken -erikoishyökkäyksiä murskataksesi kaikki tiellä olevat viholliset ja esineet.
  • Tee töitä hallitaksesi jokainen erikoisliike ja signature-hyökkäys vaivuttaaksesi raakalaispataljoonat ikuiseen uneen kertaheitolla.
  • Jokainen pelin kohtaus ympäristöineen ja hahmoineen on toteutettu uskollisesti sarjakuvista tutulla visuaalisella tyylillä. Avaa myös salaiset Fist Of The North Star -universumista tutut pelattavat erikoishahmot kuten Mamiya sekä Rei.
  • Jokaiselle hahmolle on luotu sarjakuvaan perustuva tarina, joiden lisäksi peli tarjoilee myös uusia juonenkäänteitä ja loppuja jotka eivät jätä totisintakaan fania kylmäksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi