Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tom Clancy's Ghost Recon Predator

Jungles of Sri Lanka: The Ghosts -pelissä on 72 tuntia aikaa tehdä valmisteluja Yhdysvalloista tulevaa iskujoukkoa varten. Konflikti Pakistanin kanssa uhkaa, mutta Ghostit saavat käsiinsä todisteita, joiden mukaan on valittu väärä vihollinen.

Nyt heidän on toimittava ennen kuin Amerikka joutuu tuhoisaan ja lopputulokseltaan arvaamattomaan sotaan väärennettyjen tiedustelutietojen vuoksi.

Keskeiset ominaisuudet:

  • Taktinen elämys: Valitse paras taktiikka. Käytä musertavaa tulivoimaa pelottavien vihollisten murskaamiseksi. Hiivi vihollisten taakse viidakon suojassa. Iske ennen kuin he huomaavat mitään edes tapahtuneen.
  • Elektronista sodankäyntiä: Käytä teknisesti kehittyneitä varusteita: miehittämättömiä aluksia, ilmatukea ja prototyyppiasteella olevia aseita. Kun kahdeksan sotilastasi saavat kokemusta, voit mukauttaa Ghosteja ja tehdä niistä voimakkaampia.
  • Monen pelaajan yhteistyö: Muodosta kiväärijoukkue kahden kaverin kanssa (jopa kolme pelaajaa Ad-Hoc.-tilassa). Toimi vihollista fiksummin käyttämällä ovelaa taktiikkaa.

Kirjaudu kommentoidaksesi