Guitar Hero: Greatest Hits

Himennä valot, tyrkkää vahvarit täysille ja valmistaudu kipuamaan lavalle, sillä nyt soitetaan kaikkien aikojen tykimpiä ralleja Guitar Hero -pelisarjan aiemmista osista koko bändille sovitettuna. Guitar Hero, Guitar Hero II, Guitar Hero Encore: Rocks the 80's sekä Guitar Hero III: Legends of Rock -pelit ovat saaneet uusintakäsittelyn ja tällä kertaa jokaiselle soittimelle sekä lauluraidoille sovitettuna!

Peräti 48 master-nauhoitusta kattava setti tarjoaa pelaajilleen niin nettipelin kuin perinteisen bändi- ja yksinpelitilan. Nettipelitilassa voi ottaa yhteen toisen bändin kanssa jopa kahdeksan pelaajan kesken ja ilman nettiäkin voi bändin kanssa soittaa vaikkapa urapelitilassa neljän pelaajan voimin. Guitar Hero Greatest Hits antaa pelaajien rokata kuin starat omilla rokkihahmoillaan, säveltää uusia biisejä ja vaikka jakaa vaikka muun maailman kanssa käyttäen monipuolisia työkaluja, kuten Music Studio, GHTunes ja Rock Star Creator!

  • Pelaa yksin tai koko bändin voimissa ja rokkaa peräti 48 hittibiisin voimin.
  • Kappalelista koostuu aiempien Guitar Hero -pelien klassikoista, joita ovat mm. "Them Bones" (Alice in Chains), "Killer Queen" (Queen), "Nothin’ But A Good Time" (Poison), "Killing in the Name" (Rage Against The Machine), "I Wanna Rock" (Twisted Sister), "I Love Rock N Roll" (Joan Jett and The Blackhearts), "Barracuda" (Heart) sekä "Through the Fire and Flames" (Dragonforce).
  • Rokkaa ympäri maailmaa erilaisissa soittopaikoissa, jotka ovat tuttuja aiemmista Guitar Hero -peleistä. Mukana on myös kahdeksan uutta esiintymispaikkaa.
  • Luo, muokkaa ja jaa. Mukana tulevilla työkaluilla - Music Studio, GHTunes ja Rock Star Creator - voit luoda omia hittejäsi ja jakaa niitä verkossa muiden pelaajien kanssa.
  • Mukana Guitar Hero Metallica -pelistä tuttu "Expert+"-vaikeustaso!

Kirjaudu kommentoidaksesi