Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Halo 2

Virallinen tiedote:

Halo® 2 on jatkoa todella menestyneelle ja kriitikoiden ylistämälle pelille Halo®: Combat Evolved. Halo® 2:ssa saaga jatkuu. Master Chief – geneettisesti paranneltu supersotilas – on ainoa asia säälimättömien covenantien ja koko ihmiskunnan tuhoutumisen välissä.

  • Eeppinen tarina jatkuu: Vaikka covenantit tuhoutuivatkin Halo-rengasmaailmasta, Master Chiefin täytyy jälleen kerran vastustaa covenantien marssia, kun he lähestyvät kovaa vauhtia maata. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto.


  • Tajunnanräjäyttävä grafiikka: Uusi grafiikkamoottori tuo Halon universumin eloon – dynaaminen valaistus ja varjot, rönsyilevät, mallinnetut ympäristöt ja pakonomainen huomio yksityiskohtiin tekevät pelistä kerta kaikkiaan loistokkaan.


  • Uusia voimakkaita aseita: Master Chief saa asevalikoimaansa todellisia lisäyksiä, joista monet on väännetty lyötyjen vastustajien nytkivistä kynsistä.


  • Enemmän ajettavia kulkuneuvoja: Vielä enemmän tapoja, joilla voi kaahata taisteluun tai tutkia pelin laajoja maastoja.


  • Moninpeli Xbox Live -palvelussa: Kuvittele täydellinen Halo-kokemus – taistelut ihmisten ja Covenant-joukkojen välillä, hurjapäisiä ajoneuvo- ja jalkaväkikohtaamisia, ryhmäpainotteisia operaatioita, reaaliaikaista äänikommunikointia – ja olet pääsemässä lähelle XboxLive -palvelun tuomaa moninpelin vallankumousta.

Ladattava sisältö

Jos olet Xbox Live -palvelussa, voit ladata seuraavan sisällön suoraan Xbox-konsoliisi:

  • Maptacular-kenttäpaketti(7/2005, kentät, maksulliset) Poista varmistin ja ota viisi jännittävää uutta areenaa tähtäimeesi.


  • Bonuskenttäpaketti(4/2005, kentät, maksuttomat) Kaksi uutta taistelutannerta – Containmentin jäiset joutomaat ja Warlockin vanhat Forerunner-rauniot!


  • Killtacular-kenttäpaketti(5/2005, kentät, maksulliset) Rajua toimintaa, kaksi uutta maksullista kenttää – Turf ja Sanctuary.

Kirjaudu kommentoidaksesi