Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset Osa 1

Harrya pelatessa joudut heti pelin alusta asti keskelle toimintaa - raivoisaan eloonjäämistaisteluun, joka vie sinut pelottavalle seikkailulle Voldemortin Horcruxes:in tuhoamiseksi. Kohtaat matkalla niin Kuolonsyöjät kuin Snatchersit ja joudut käyttämään kaikki voimasi ja taitosi niiden voittamiseksi.

Ei enää oppitunteja ja harjoittelua. Nyt on tosi kyseessä. Taistelet henkesi edestä!

Tärkeimmät toiminnot

  • Taikasauva on täydellinen ase - Älä pidättele vaan anna mennä. Vapauta taikasauvasi maaginen voima ja voita vastustajasi, suojaa itsesi vahingoittumsielta ja kiinnijäämiseltä
  • Kuolettavat viholliset väijyvät joka nurkalla - Taistele Voldemortin käskyläisiä vastaan: Kuolonsyöjät, Snatchersit ja Ankeuttajat. Voita häijyt oliot, jotka hyökkäävät joka puolelta. Yksikään aiemmista Harry Potter -peleistä ei ole ollut puoliksikaan näin jännä!
  • Hiippaile havaitsematta - Käytä näkymättömyysviittaa, monijuomalientä ja pimeysjauhoa välttääksesi kiinnijäämisen ja hiippaillaksesi vihollisten ohi
  • Ainutlaatuinen suojausmekaniikka - Käytä magiikkaa luodaksesi suojan. Hyödynnä ympäristöä suojien luomiseksi puista, pöydistä ja patsaista. Heitä niillä vihollisia ja muuta puolustus hyökkäykseksi.
  • Taikajuomat - Etsi, löydä ja vaihda tavaraa taikajuomiksi, joita voi käyttää hyökkäämiseen, pakenemiseen, terveyden parantamiseen ja onnen lisäämiseen.
  • Pois Hogwartsista ja tien päälle - Pelottava seikkailu vie sinut uusien alueiden läpi, kaupungin kaduilta aina keskelle korpea. Näet upeita ja taianomaisia paikkoja; jokaisesta löytyy uusia vihollisia, jotka pitää voittaa päästäksesi eteenpäin.
  • Uusi pelimoottori - Uusi pelimoottori hyödyntää HD-konsolien ominaisuuksia ja tarjoaa muun muassa huippumakean teräväpiirtografiikan!

Kirjaudu kommentoidaksesi