Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane and Lynch 2: Dog Days on raaka ja brutaali rikos- ja räiskintäpeli. Se imaisee karaistuneet pelaajat ja viihteen ystävät mukaansa tiivistunnelmaiseen ja unohtumattomaan toimintakertomukseen, jossa seurataan kahden kaikkien aikojen aidoimman ja todentuntuisimman rikollisen puuhia Shanghain julmassa alamaailmassa.

Kun helppo keikka menee pieleen, Kane ja Lynch huomaavat joutuneensa koko Shanghain alamaailman jahdin kohteeksi. Lynch elää herroiksi apurina Shanghaissa, minne hän on asettunut asumaan yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Hän on sekaantunut laajamittaiseen asejuttuun, ja tarvitsee apua sen hoitamiseen. Kane on vaelteleva entinen palkkasotilas, joka pakenee perheongelmiaan. Vaikka he ovat erilaisia, Lynch pyytää Kanen apua. Keikka menee pieleen ja hurja tapahtumaketju käynnistyy. Kane ja Lynch kohtaavat seuraukset karulla tavalla.

  • Raaka, todentuntuinen ja siloittelematon – Kane & Lynch 2: Dog Days tuo tullessaan ainutlaatuisen ennennäkemättömän visuaalisuuden peliympäristön. Kane & Lynch 2 -pelin näyttävyys pohjautuu dokumenttielokuviin ja käyttäjien itsensä tuottamaan sisältöön. Näin mukaansatempaavaa realismia ei ole ennen koettu.
  • Kaksi miestä yhteistyössä – Kane on kyyninen entinen palkkasotilas, Lynch puolestaan psykopaatti. Nämä kaksi maailman raainta rikollista palaavat selvitäkseen hengissä verilöylystä.
  • Kertomuksella on aina kaksi puolta – Tällä kertaa pelaaja on Lynch joka on löytänyt rauhan Shanghaista, porttinsa lännen viettelevälle kapitalismille avanneesta kaupungista. Siellä hän on käyttäen kaikkea hyödykseen. Hän vaurastuu ja on tekemäisillään rahakkaan diilin, jonka tuotot ylittävät hänen villeimmätkin unelmansa. Mikään ei saa tulla hänen tielleen.
  • Länsi päihittää idän – Gangsterien paratiisi Shanghai on juuri oikea paikka Lynchin kaltaisille isänmaattomille rikollisille. Viettelykset ja korruptio korostavat tämän kaupungin vastakohtaisuutta, kun pelaaja taistelee tiensä läpi Shanghain tunkkaisen alamaailman. Kun vanha ja uusi maailma kohtaavat, Kane ja Lynch riistävät palkkion itselleen.
  • Kaatunut mutta ei kuollut – Pelaajat saavat uuden mahdollisuuden nitistää vastustajansa. Tämä lisää pelaamisen kiivautta. Tulitaistelua voi jatkaa maasta käsin tai yrittää paeta ryömimällä suojaan.
  • Yhteistyöpelaamista verkossa – Kutsu kaveri mukaan pelaamaan yhdessä tai keskenään kilpaillen.

Kirjaudu kommentoidaksesi