L.A. Rush

Ensimmäistä kertaa PSP-järjestelmässä: alkuperäisen RUSH-sarjan mielettömät hypyt, stuntit ja videopelityylinen ajokisa. Kisaa ystävääsi vastaan katukisassa tai maantieajossa Wi-Fi-yhteydessä. Koe tarinatila, jossa kaahaat 5 erilaisen Los Angelesin läpi etsien vaarallisia oikoteitä ja selviytyen henkeäsalpaavista hypyistä! Ainutlaatuista PSP:ssä: täysin uusi stunttiareena, jossa voit lentää ramppien yli, tehdä temppuja ilmassa ja ajaa kuolemasilmukoihin lisänopeuden hankkimiseksi. Samalla keräät kultaa lisäsisällön avaamiseksi. Tunne ajon huuma, kun ajat yli 36 lisensioidulla autolla, mukana muskeliautoja, tuunattuja ja eksoottisia ajoneuvoja!

  • Battle Race: käy kaksintaistelu ystävääsi vastaan Wi-Fi-yhteyskisassa, joka on täynnä tehosteita.
  • Multiplayer Cruise Missions: ensimmäistä kertaa kaikki maantiekisat voidaan ajaa toista pelaajaa vastaan langattoman yhteyden kautta!
  • Kanna vaivalla ansaitut rahasi West Coast Customsille, jossa autosi tuunataan ja viritetään.
  • Money Cruise: tienaa enemmän kuin koskaan 30 lisätehtävässä, jotka on siroteltu uuteen ja parannettuun tarinatilaan.
  • Kaahaa täysin avoimessa ja täydellisesti toistetussa Los Angelesissa läpi Hollywoodin, Santa Monican, South Bayn, South Centralin ja Downtownin läpi selviten henkeäsalpaavista hypyistä ja etsien vaarallisia oikoteitä.
  • Ainutlaatuinen soundtrack: Rush PSP:llä on ainutlaatuinen hip-hop & rock soundtrack, jossa on ennen julkaisematonta materiaalia Twistalta ja Lil' Kimiltä sekä muilta hip-hopin parhailta.

Kirjaudu kommentoidaksesi