Madden NFL 12

Madden NFL 12 jatkaa peliperheen perinnettä tuomalla fanit entistä lähemmäs aitoa NFL-pelausta. Mukana kaikki 32 joukkuetta, stadionit ja suosikkipelaajasi. Madden NFL 12 on täynnä Aitoa Pelausta. Taistele kavereiden kanssa joko sohvalla tai online-pelissä, johda oma suosikkijoukkueesi Super Bowliin Franchise-moodissa tai rakenna oma unelmatiimisi Madden Ultimate Teamissa. Madden NFL 12 onn uskollinen NFL:lle, uskollinen pelisarjalle, uskollinen pelille.

  • Pelikirjat & Pelaaminen - Täysin uusi törmäysjärjestelmä, kehittynyt puolustava A.I. ja kaikkein eniten toivotuin uudistus: Muokattavat Pelikirjat. Nämä kaikki yhdessä tarjoavat entistä autenttisemman pelikokemuksen.
  • Sunnuntaipelin äänet ja fiilis - Koe NFL Sunnuntait aivan uudella tavalla: tiimikohtaiset tapahtumat omien maskottien ja cheerleadereiden kanssa, autenttiset videokamerat, aidonnäköinen 3D ruoho ja dynaaminen päivänkulku.
  • Rakenna oma NFL-dynastia - Ota suosikkijoukkue täysillä hallintaan kehittyneessä Franchise-moodissa ja päätä joukkueen kokoonpanosta, pelipäivistä, loukkaantuneiden reservilistasta ja paljon muuta. Palkkaa ja irtisano valmentajia tai vaihda pelaajia omaa dynastiaa rakentaessasi.
  • Dynamic Player Performance - Täysin uusi toiminto, joka nostaa pelaajien taidot ja realistisuuden aivan uudelle tasolle. Pelaajan suoritukset ja itsevarmuus nousevat ja laskevat pelitapahtumien mukaan Franchise-moodissa, aivan kuin aidossa NFL-pelauksessa. Yksikään pelaaja ei ole samanlainen Madden NFL 12 -pelissä.
  • Madden NFL Ultimate Team - Täydellinen yhdistelmä Madden NFL Football -peliä, fantasiapeliä ja pelikortteja.
  • Online Yhteisöt - Online yhteisöt tarjoavat Madden NFL pelaajille uusia tapoja kohdata ja pelata.

Kirjaudu kommentoidaksesi