Marvel Ultimate Alliance 2

Kaikkien aikojen mahtavin supersankaritoimintaroolipeli on palannut, ja nyt siinä on maailman suurin joukko sankareita ja roistoja. Marvel: Ultimate Alliance 2 on odotettu jatko-osa vuoden 2006 palkitulle Marvel: Ultimate Alliance -pelille. Tarinassa on käytetty tunnustusta saaneen Marvel Civil War -tarinan elementtejä: pelaajat valitsevat puolensa sisällissodassa ja taistelevat vanhojen suosikkien ja upouusien hahmojen rinnalla. Mukana ovat muun muassa Hämähäkkimies, Wolverine, Hulk, Rautamies, Deadpool, Venom, Vihreä Menninkäinen, Rautanyrkki ja Kapteeni Amerikka, ja näiden voimia yhdistämällä voi tehdä hämmästyttäviä uusia hyökkäyksiä. Marvel: Ultimate Alliance 2 tempaisee pelaajat yhteistyömoninpeliin komealla grafiikalla toteutetuissa, tuhottavissa ympäristöissä, ja pelaajat voivat vahvistaa supersankarien unelmaryhmäänsä tekemällä hahmojen supervoimilla hämmästyttäviä yhteishyökkäyksiä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

  • Luo ja räätälöi täydellinen joukkio - unelmaryhmän jäsenet pääsee valitsemaan yli 20:sta Marvelin arvostetuimmasta sankarista, kuten Hämähäkkimiehestä, Wolverinesta, Rautamiehestä, Deadpoolista ja Kapteeni Amerikasta sekä fanien pyytämistä pelattavista hahmoista ja roistoista, joita ovat esimerkiksi Hulk, Venom, Vihreä Menninkäinen ja Rautanyrkki.
  • Valitse puolesi ja valitse kohtalosi tarinassa, joka on saanut innoitusta Marvelin arvostetusta Civil War -tarinasta - Tue rekisteröinnin kannattajia ja puolusta kansallista turvallisuutta tai vastusta rekisteröintiä ja taistele yksilönvapauden puolesta. Voit siis päättää itse, kannatatko superihmisten rekisteröintilakia vai vastustatko sitä.
  • Taistele pelkoa vastaan fuusioilla - yhdistä dynaamisia supervoimia (fuusioita) ennennäkemättömillä tavoilla. Yli 250 ainutkertaisen fuusion myötä saat käyttöösi käsittämättömän arsenaalin ennenkuulumattomiin taisteluihin. Tee tuhoisan väkeviä uusia liikkeitä hyödyntämällä kunkin supersankarin vahvimpia ominaisuuksia, kuten Liekin ja Stormin tulipyörrettä tai Wolverinen ja Rautamiehen voimakasta säteen jakamista.
  • Pelaa yhteistyöpeliä täydellisten liittolaisten kanssa - Pääset entistä syvemmälle Marvel-maailmaan neljän pelaajan yhteistyötilassa online-palvelussa tai ilman verkkoyhteyttä. Pelkästään yhteistyöpelissä käytössä olevat päivitykset rohkaisevat online-peliin, ja eri yhdistelmien selvittäminen lisää uudelleenpelattavuutta. Online-pelin parannusten ansiosta hahmot säilyttävät yhteistyöpelissä hankitun kokemuksen myös, kun niitä käytetään yksinpelikampanjoissa.
  • Tee supersankarielämyksestä itsesi näköinen - Syvät roolipelielementit mahdollistavat hahmojen räätälöinnin ja tarinaan uppoutumisen. Kykyjä, voimia ja joukkuetehosteita voi esimerkiksi päivittää lennossa ja tarinassa tehdään valintoja, jotka vaikuttavat hahmon ominaisuuksiin.
  • Käytä seuraavan sukupolven tuhovoimia - Pelissä käytetään runsaasti muokattua ja päivitettyä versiota Vicarious Visionsin Alchemy-rungosta, jolla alkuperäinen Marvel: Ultimate Alliance ja X-Men Legends -sarja toteutettiin. Nyt pelaajat voivat tuhota tai käyttää kaikkea vastaan tulevaa. Vihollisia voi nuijia heittämällä rusennettuja autoja, lyhtypylväitä, koneita ja kaikkea muuta, mitä vastaan tulee.

Kirjaudu kommentoidaksesi