Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Metal Gear Solid HD Collection

Kolme legendaarista MGS-peliä yksissä kansissa ja ensimmäistä kertaa teräväpiirtotarkkuudella!

Metal Gear Solid HD Collection sisältää kolme kovaa MGS-peliä yksissä kansissa ja teräväpiirtotarkkuudella! Nykykonsoleille päivitetyt Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater sekä Metal Gear Solid: Peace Walker ovat kaikki alansa moderneja klassikkopelejä, jotka hakevat yhä vertaistaan ainutlaatuisen tarinankerronnan ja pelattavuuden saralla.

Kokoelman kaikki pelit on päivitetty paitsi teräväpiirtografiikalle, myös trophy- ja achievement-saavutuksin. Blu-ray-levyllä PS3-konsolille ja kahdella eri pelilevyllä X360-konsolille ilmestyvä peli vie pelaajat huikean agenttitoiminnan maailmaan, jossa nerokkaat yksityiskohdat, kiehtova juoni ja tasokas ääninäyttely nostavat pelit huikealle tasolle. Peli myös hyödyntää jaetun ruudun toimintoa, joka helpottaa muun muassa Snaken tavaranhallintaa.

Metal Gear Solid -pelisarja tunnetaan paitsi kiehtovasta pelimaailmastaan, myös persoonallisista pelihahmoistaan. Nämä yhdistettynä jännittävään korkean teknologian toimintaan luovat puitteet todella korkeatasoiselle pelikokemukselle, josta ei puutu toimintaa, vaaroja ja haastavia hetkiä.

Kirjaudu kommentoidaksesi