Monopoly Streets

Juhlistamme Monopolyn 75-vuotispäivää herättämällä vanhan kunnon lautapelin uuteen eloon: nyt voit luoda, rakentaa ja hallita omaa Monopoly-kaupunkiasi. MONOPOLY STREETS sisältää kaikki lautapelin rakastetut ominaisuudet ja lisää mukaan huikeasti uutta.

Kilpaile kiivaasti kaupungin kehittämiseksi, hanki eniten mammonaa ja omista kaikki! Pelaa kavereitasi vastaan livenä tai netissä Xbox 360 ja PS3 -konsoleilla! Uudet toiminnot, kuten tonttien huutokaupat, lisäävät jännitystä perinteiseen pelaamiseen.

Jännitystä tiedossa joka nurkalla - niin Baltic Avenuen halvimmista motelleista aina Boardwalkin luksuskämppiin.

Tärkeimmät toiminnot

  • Lautapeli herää henkiin - Näe kaupunkisi kasvavan samalla kun ostat ja myyt klassisia Monopoly-tontteja. Koe Monopoly-peli uudella tavalla hauskojen animaatioiden ja kaupungin eläväisyyden muodossa.
  • Laajat moninpelimahdollisuudet - Pelaa kaveriesi kanssa livenä ja netissä. Voit myös haastaa samantasoisia pelaajia ympäri maailman Xbox 360 ja PS3 -konsoleilla.
  • Jouhevaa pelausta - Laajat talosäännöt -järjestelmä mahdollistaa nopeankin pelaamisen - voit aina pelata riippumatta siitä, kuinka paljon sinulla on pelaamiseen aikaa.
  • Tonttien huutokauppaus - Lisää peliin pientä kilpailua huutokauppaamalla tontteja kavereidesi kesken. Nappaa parhaat diilit tai vedätä kavereiltasi kunnon rahat!
  • Pelaa useilla laudoilla - Sisältää klassisen lautapelin lisäksi myös "Monopoly City" ja "Monument City" -laudat

Kirjaudu kommentoidaksesi