Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Myst

Myst tekee sinusta peliriippuvaisen. Peli johdattaa sinut ainutlaatuisen asetelmaan, seikkailet eri aikakausilla ja paikoissa - Myst-pelin maailmassa. Ohjeita ei anneta, etkä kohtaa eläviä olentoja, mutta ymmärrät pian, että tekosi voivat auttaa yksilöitä, jotka ovat joutuneet ansaan rinnakkaisulottuvuuteen. Mystiä ei niinkään pelata, se koetaan. Sinun tulee tietenkin ratkaista monenlaisia tehtäviä, labyrintteja ja arvoituksia, mutta Mystin pääviehätys on sen ympäristössä ja piilevässä perhedraamassa, joka alkaa aueta kun jatkat tutkimusta.

Toisin kuin useimmissa seikkailupeleissä, Mystissa ei ole luetteloita, kuolemia eikä dialogia. Vaikka arvoituksilla ei tunnu olevan suoraa yhteyttä peliin, niillä on yhdistävä tekijä. Niitä on monenlaisia, mutta ne seuraavat punaista lankaa. Jotkut arvoitukset ovat hyvin haastavia, jotkut tyhmiä, mikä synnyttää oudon paradoksin: monet ostavat Mystin mutta eivät koskaan saa sitä loppuun. Peli on hyvin suosittu, mutta suurin osa seikkailunhaluttomista jättää pelin sikseen turhautuneena. Kaikeksi onneksi Mystin suosio on synnyttänyt joukon Internet-sivustoja, joissa on vihjeitä, ohjeita ja jopa tallennettuja pelejä.

  • Lähdekoodi on kokonaisuudessaan kirjoitettu uudelleen PSP-järjestelmää ja pelaamista varten.
  • Täysin uusi Age, RIME AGE, jolla tutkitaan ja paljastetaan mysteerejä PSP-järjestelmässä.
  • Uusia ääniä, efektejä ja videokatkelmia lisätty kaikkialle peliin. Uudet grafiikkaosat lisätty RIME AGE:en erityisesti PSP-järjestelmää varten.
  • Uudelleen remasteroidut video ja audio PSP-tekniikan hyödyntämiseksi.
  • Tallenna useita pelejä eri pelaajilta.

Kirjaudu kommentoidaksesi