Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nat Geo Quiz! Wild Life

Luonto kutsuu! Nyt ympätään yhteen monen pelaajan tietovisa ja maailmankuulun National Geographic-yhtion materiaaliin pohjautuvat monipuoliset kysymykset ja voilá: meillä on pomminvarma resepeti hauskanpidolle. NatGeo Quiz! on loistava tietopeli, jonka seurassa viihtyy varmasti perheen ja kavereiden kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla yliopistotutkintoa maantiedossa selviytyäksesi teksti, kuva- ja videokysymyksistä. Monen pelaajan visa on vain jäävuoren huippu, voit pelata myös muita pelimuotoja, kuten tilasto ja tehtävämoodeja.

Kiitos National Geographicsin, NatGeo Quiz! sisältää 90 minuuttia korkealuokkaista videota, 5000 kysymystä ja 2000 korkearesoluutioista kuvaa, joiden avulla voit kokea maailmaa ennennäkemättömällä tavalla.

Juontaja opastaa ja viihdyttää pelaajia, pitää kirjaa pisteistä ja ylistää parasta sekä kannustaa muita. Aloita tutkimusmatka hämmästyttävälle maapallollemme, sinua odottavat luonnon ihmeet, kuten saalistajat, tappavimmat otukset ja merenalainen maailma. Tervetuloa NatGeo Quiz! Wild lifen pariin. Varoitus ja takuu: Tästä pelistä saattaa oppia jotain!

Kirjaudu kommentoidaksesi