Need for Speed: Hot Pursuit

Marraskuussa pääset kaahaamaan Need for Speed Hot Pursuitin kera avoimeen maailmaan, josta löytyy kaikki maailman nopeimmat ja kauneimmat autot. Palkitun Criterion studioiden luoma Hot Pursuit luo uudet standardit ajopeleille - ja näyttää suunnan niiden tulevaisuudelle.

Koe huimia takaa-ajoja, taisteluja ja pakoja samalla kun otat mittaa kavereistasi kaikkien aikojen yhdistetymmässä Need for Speed pelissä. Innovatiivisen Autolog -lähestymisen avulla Hot Pursuit kokemus laajenee konsolilta aina webiin, sosiaalisiin medioihin ja mobiiliin - tarjoten uusia ja ainutlaatuisia tapoja osallistua kisoihin.

Toiminnantäytteinen peli haastaa sinut nousemaan Seacrest Countyn ykköskuskiksi. Ensimmäistä kertaa koko Need For Speed -pelin historiassa voi pelata täyden uran lain kummallakin puolella. Putsaa ajolasisi ja valmistaudu syksyyn olet sitten hullu kaahaaja tai tiukkapipoinen poliisi.

Need For Speed Hot Pursuit mullistaa online viihteen marraskuussa. Criterion Game uudistaa käsityksen Poliisit vs. Katukuskit asettelusta tarjoten pelaajille mahdollisuuden pelata täyspitkän uran kummalla puolella tahansa. Pelaajat kehittyvät läpi koko uramoodin palkkiota keräämällä.

Pelaajat pääsevät kokemaan huikeita ajojahteja, kaahauksia ja pakotemppuja samalla kun he kilpailevat, jahtaavat ja pidättävät kavereitaan.

Innovatiivinen Need for Speed Autolog muuttaa kaksintaistoja sosiaalisiksi kisoiksi vaikuttamalla siihen, miten ihmiset pitävät yhteyttä, miten he kommunikoivat ja miten he pelaavat yhdessä. Autologin kautta Need for Speed Hot Pursuit pystyy dynaamisesti seuraamaan, jakamaan ja vertaamaan tietoa pelaajien suorituksista ja statseista - riippumatta siitä pelaatko verkossa vai offline-tilassa. Need for Speed Hot Pursuit tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen pelikokemukseen paikasta ja ajasta riippumatta.

  • Ura - Ensimmäistä kertaa koko Need for Speed -pelisarjan historiassa: Pelaajilla on mahdollisuus kokea henkeäsalpaava jännitys sekä poliisina että katukuskina. Hot Pursuit yhdistää saumattomasti syvän ja yksityiskohtaisen yksinpelikampanjan kaikkien aikojen mahtavimpaan moninpelikokemukseen läpi kaikkien kisamoodien. Pelaajat ansaitsevat palkkioita kaikesta tekemisestään - pelasivatpa he verkossa ystävien kanssa tai omaa yksinpelikampanjaa. Kaikki ajaminen edistää seuraavalle tasolle pääsyä, vapauttaa käyttöön uusia autoja, aseita ja muita tarvikkeita.
  • Need For Speed Autolog - Need for Speed Hot Pursuit - pelissä ystävät ajavat pelikokemustasi. Need for Speed Autolog on maailmaa mullistava järjestelmä, joka yhdistää ystävät ainutlaatuisella tavalla mahdollistaen ajokokemusten, suoritusten, kuvien ja haasteiden jakamisen ja vertailun. Need for Speed Autolog tarjoaa uusia haasteita, jotka riippuvat ystäviesi tekemisistä - luoden täysin dynaamisen ja sosiaalisesti upean kokemuksen.
  • Aseet ja tarvikkeet - Tehosta ajojahtien intensiivisyyttä käyttämällä erilaisia aseita pidätyksiin tai pakenemiseen. Etulyöntiaseman saavuttamiseen on monia keinoja - molemmilla puolilla. Hyödynnä poliisien aseita ja tarvikkeita epäiltyjen pidättämisessä tai käytä erilaisia katukisaajien välttelyvehkeitä ja temppulaitteita poliisien huijaamiseksi.
  • Autot - Hot Pursuit -pelissä autot ovat toinen toistaan kuumempia. Nauti maailman halutuimpien autojen tuomasta ajojännityksestä kiitäessäsi pitkin katuja uskomattomalla nopeudella. Koe poliisien huippuvehkeiden, kuten Lamborghini Reventonin, tuoma upea voimantunne pidättäessäsi epäiltyjä Tai pakene lainvalvojia Pagani Zonda Cinquen kaltaisella superautolla.
  • Seacrest County - Tutki maailmaa, joka on yhtä monipuolista kuin koko Kalifornian rannikko - aja autiomaassa, metsässä, merenrannalla ja vuoristossa. Seacrest Countyn avoin maailma on kehitetty tarjoamaan kaikkien aikojen intensiivisintä ajojahtikokemusta.

Kirjaudu kommentoidaksesi