Race Driver: GRID

Tässä pelissä ohjataan maailman parhaimpia ja tehokkaimpia urheiluautoja (uusia ja klassikkoja, rata-ajossa ja sivuluisussa) virallisissa turnauksissa kaikkein arvostetuimmilla kilparadoilla. Seuraavaksi ovat vuorossa haastavat kaupunkikeskeiset kilpailut, katuajot ja muut tapahtumat.Kisat ovat täynnä toimintaa, ja mieleenpainuvia hetkiä tulee peräjälkeen kuin liukuhihnalta: moottoreita hajoaa, renkaita puhkeaa ja radalla nähdään tiukkoja ohituksia, haavereita, autojen kieppumista, pyörimistä ja törmäilyä.

Kiihdytä mestariksi, luo oma tiimi ja kilpaile dramaattisissa kisapaikoissa ympäri maailmaa. Testaa taitosi Euroopassa hienoimmilla virallisilla kilparadoilla ja mahtavimmilla autoilla, mukaan lukien Aston Martin, Koenigsegg ja Pagani.

Osallistu katukisoihin ja kaahaa huipputehokkailla V8-muskeliautoilla halki legendaaristen kaupunkien, kuten San Francisco, Washington ja Detroit. Kaukoidässä pääset uppoutumaan japanilaiseen kisakulttuuriin: yökisoissa ja sivuluisurallissa näet neonvalaistuja kaupunkeja ja vuoristoteitä.

  • Valloita rankimmat kilparadat ja kaahaa kaduilla kaikkein tehokkaimmilla urheiluautoilla.
  • Kilpaile Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa ja perusta oma tiimisi
  • Näyttäviä törmäyksiä ja hidastettuja kolarien uusintoja

Kommentit

testasin tän demoa ja voin sanoa että ei ole mikään hyvä.
Mutta sitten ku tottuu ja ohjaus alkaa sujua niin ei ole mikään surkea peli.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi