Resistance 2

Ikäraja: 18+ src="http://www.konsolifin.net/pics/varoitukset/pegi_18.jpg">
Taistelu ei ole ohi, vaikka kimerojen hyökkäys Eurooppaan torjuttiin: nyt ihmiskunta joutuu kamppailemaan olemassaolostaan Yhdysvaltojen maaperällä.

Insomniac Gamesin kolmannen sukupolven PlayStation 3 -pelimoottoria käyttävä Resistance 2 tarjoaa ennennäkemättömän moninpelikokemuksen, sillä sen yhteistyökampanjaan voi ottaa osaa kahdeksan ja moninpelitaisteluihin jopa 60 pelaajaa.

Resistance 2 jatkaa kersantti Nathan Halen tarinaa tämän puolustaessa ihmiskuntaa voittamattomilta vaikuttavia kimeroja vastaan. Hale joutuu lisäksi selviytymään viruksesta, joka uhkaa muuttaa hänet yhdeksi hirviöistä, joita vastaan hän taistelee.

Eeppinen yksinpelikampanja sisältää uusia aseita sekä pomovihollisia, jotka on nähtävä itse ennen kuin ne uskoo todeksi. Kaiken muun hyvän lisäksi pelaajat pääsevät nauttimaan entistä paremmasta pelaajayhteisön tuesta osoitteessa myresistance.net, missä he voivat tarkistaa omat tilastonsa ja saavutuksensa pelissä.

  • Ylistystä osakseen saanut tarina jatkuu
  • Massiivisia 60 pelaajan moninpelitaisteluja
  • Kahdeksan pelaajan yhteistyömoninpelejä varten suunniteltuja tehtäviä


Kommentit

"Insomniac Gamesin kolmannen sukupolven PlayStation 3 -pelimoottoria käyttävä Resistance 2 tarjoaa ennennäkemättömän moninpelikokemuksen, sillä sen yhteistyökampanjaan voi ottaa osaa kahdeksan ja moninpelitaisteluihin jopa 60 pelaajaa."

Mielestäni äskeinen lainattu teksti kuulostaa todella hyvältä. Lisäksi yksinpelikampanja kuulostaa myös hyvältä.

Tämä peli menee varmaan ostoon joko itselle joululahjaksi tai julkaistaessa!

varma ostos ja 60 pelaajaa se on aika hiton paljon konsoleilla, ei kuulosta yhtään hullulta muutekaan ja ensimmäinen osa oli jo niin hyvä että ostan epäröimättä.

Vihollisethan eivät ole mitään 'kimeroja' vaan khimairoja (tai vaihtoehtoisen tulkintamallin mukaan kimeerejä).

Aijai! Tätä olen odotellut jo pitkään. Harmi vain että nyt kun se ilmaantuu, en varmaankaan ehdi pelailla. :( En kyllä epäile etteikö peli olisi rahan arvoinen mutta ostopäätös saattaa jäädä tekemättä ajanpuutteen vuoksi.

Nii ja kahden rodun yhdistelmää kutsutaa KIMARAKSI "eng.Chimera". Mutta samapa tuo, tykinruokaa kuin tykinruokaa.

Kyllä kyllä! Tämä onkin sitten vuoden viimeinen peliostos :)
Pelin kesto, jos tähtäimessa täydet 100% on potentiaaliset 420 tuntia, joten tekemisen ei ainakaan pitäisi loppua kesken.

Ehdoton pakkohankinta muiden ei niin pakollisten joukossa! (Tomb raider yms tulee hankittua, mutta tämä on se peli mikä ennakkovarataan!)

Peli on saanut niin uskomattomia kehuja onlinesta ja yksinpelistä (vuoroin) että ei pelissä voi olla mitään syytä jättää sitä hankkimatta..lisäksi moninpeli on itsessään niin kehuttu, että uskaltaa itsekin jo veikata codille seuraajan kun ei historia..öh, normaali sellainen siis, enää miljoonatta kertaa kiinnosta.

Onko tämä parempi nettiräiskintänsä puolelta kuin CoD:WaW?

Rottamopo:
"Nii ja kahden rodun yhdistelmää kutsutaa KIMARAKSI "eng.Chimera""

Kyllä suomenkielinen ensisijainen kirjoitusasu on 'khimaira', vaikka myös muotoa 'kimaira' käytetään.

http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=khimaira&word2=kim... ;)

('Kimeeri' on taas sama asia tarujen sijasta ihan oikean biologian puolella.)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi