Shrek Forever After

Palaa Kaukaiseen maahan Activision Publishing, Inc:n uudessa Shrek Forever After -videopelissä. Tämä DreamWorks Animationin Shrek-sarjan viimeiseen lukuun perustuva peli tuo fanit uudelleen yhteen suosikkihahmojensa Shrekin, Fionan, Saapasjalkakissan ja Aasin kanssa.

Mihin katosi hurja jätti? Liukaskielinen Tittelintuure ylipuhuu loistonsa päiviä kaihoavan Shrekin allekirjoittamaan houkuttelevan sopimuksen. Pian Shrek löytää itsensä Kaukaisen maan kieroutuneesta käänteisversiosta, jossa jättejä jahdataan, Tittelintuure on kuningas eivätkä Shrek ja Fiona ole koskaan tavanneet. Shrekin pitää nyt saada tehty tekemättömäksi, jotta hän voisi pelastaa ystävänsä, saada vanhan elämänsä takaisin ja saavuttaa taas Fionan rakkauden.

Shrek Forever After -videopeli lupaa hauskanpitoa tuntikausiksi. Se muuttaa Shrekin sosiaaliseksi joukkuepelielämykseksi, josta koko perhe voi nauttia. Monen pelaajan yhteistyöpelissä pelaajat voivat liittyä toimintaan koska tahansa ja muodostaa jopa neljän pelaajan ryhmän. Yhdessä ryhmät voivat liikkua Shrekin kahdessa maailmassa ratkaisemassa monimutkaisia pulmia ja hätistelemässä Tittelintuuren pahislaumoja. Shrekillä, Fionalla, Saapasjalkakissalla ja Aasilla on pelissä omat ainutlaatuiset kykynsä, joista on hyötyä pelin aikana. Tarjolla on myös yksinpeli, jossa pelaajat voivat koska tahansa vaihtaa hahmosta toiseen tarpeen mukaan.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

  • Ryhmätyöskentely - Jopa neljä pelaajaa voi nauttia hauskanpidosta ja jännityksestä yhdessä monen pelaajan yhteistyöpelissä. Pääset ratkomaan pulmia ja sokkeloita, kohtaamaan vihollisia ja nujertamaan Tittelintuuren yhteistyössä ystävien ja perheenjäsenten kanssa.
  • Kaksi maailmaa tutkittavana - Siirry Shrekin tavallisen maailman ja käänteismaailman välillä.
  • Pelaa Shrek-sarjan suosikkihahmoasi - Voit valita jonkin Shrek-sarjan neljästä suosikkihahmosta: Shrekin, Fionan, Saapasjalkakissan tai Aasin. Jokaisella hahmolla on omat kykynsä ja päivityksensä, joiden avulla hahmot voivat edetä kentissä pelastaakseen satumaansa.
  • Osta uusia taitoja ja päivityksiä - Pelissä kerätään kolikkoja, joilla hankitaan uusia taitoja ja päivityksiä, kuten ajastettu räjähdys, huutotorvihyökkäys ja diskopallo, joka lamauttaa vihollisia. Pelin aikana hankittavaksi tulee uusia esineitä.
  • Etsi erikoisesineitä ja uusia alueita - Kenttiä tutkiessaan pelaajat löytävät esineitä, jotka kasvattavat elinvoimaa pysyvästi, ja muita salaisia esineitä. Saatuaan toisen tason taitoja pelaajat voivat etsiä uusia alueita ja ratkaista lisäpulmia pelaamalla pelin uudelleen läpi.

Kirjaudu kommentoidaksesi