Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Henkeäsalpaavaa Star Wars -toimintaa Kloonisodan aikaisessa galaksissa perustuen suosittuun animaatiosarjaan Star Wars Clone Wars: Republic Heroes vie pelaajat galaktisten seikkailujen pariin Kloonisotien aikaan. Ensimmiästä kertaa ikinä pelaajat pääsevät pelaamaan animaatiosarjasta tutuilla Jedi-hahmoilla, joita ovat muun muassa Anakin Skywalker ja kloonikapteeni Rex. Täysin uusi tarina, joka yhdistää tv-sarjan kahta ensimmäistä kautta, vetää pelaajat mukanaan monisyisen tarina pauloihin, jossa tehtävänä on estää mysteerinomaisen teknosalamurhaajan tuhoisat suunnitelmat.

Peli on rakennettu tukemaan kaksinpelattavaa co-op-muotoa ja helposti omaksuttavat kontrollit tekevät pelistä sopivan niin kokemattomalle pelaajalle kuin konkarillekin. Taistele Tasavallan puolesta ja nouse pahoja Separatisteja vastaan palauttaaksesi galaksiin rauhan!

  • Koe täysin uusi ja kiehtova Kloonisota-tarina, joka yhdistää tv-sarjan kaksi ensimmäistä esityskautta toisiinsa.
  • Pelaa lukuisina eri Jedi-hahmoina, jiota ovat mm. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Mace Windu ja Kit Fisto.
  • Taistele läpi Separatisti-droidien ja näytä valomiekkasi sekä Voimasi mahti monilla upeilla tavoilla ja tempuilla.
  • Kohtaa vihollisia, hallitse droideja ja ratko erilaisia ongelmia Jedi-ritarina.
  • Kisaa kaveria vastaan erilaisissa haasteissa ja kerää pisteitä avataksesi bonusesineitä sekä saadaksesi päivityksiä hahmollesi.

Kirjaudu kommentoidaksesi