Syndicate

Vuosi on 2069. Maailmaa eivät johda enää poliitikot, vaan se on jakautunut alueiksi, joita hallitsevat syndikaatteina tunnetut megayhtiöt. Nämä syndikaatit ovat mullistaneet tavan, jolla kuluttaja on yhteydessä digitaaliseen maailmaan. Kuluttajat eivät tarvitse enää laitteita, joilla he pääsevät käsiksi maailman tietoihin ja ohjaavat teknologiaansa, sillä he voivat tehdä sen hermostoistutteella silmää räpäyttämällä.

Siviilit tulivat joukolla "istutettavaksi", sillä he halusivat nauttia kaikesta, mitä heidän syndikaatillaan oli tarjottavana; asunto, terveydenhuolto, pankki, vakuutus, koulutus, viihde ja työt. Yksi kaikenkattava paketti. Yksi kaikenkattava elämäntapa. Vastineeksi syndikaatit saavat ennennäkemättömiä tietoja yksilöistä sekä heidän käyttäytymisestään. Ne myös pystyvät hallitsemaan heitä. Valtionhallinnon puuttuessa liiketoiminnasta on tullut sotaa. Syndikaatit eivät anna minkään tulla tiellensä pyrkiessään totaaliseen markkinoiden hallintaan.

Sodan etulinjoilta löytyvät agentit, jotka ovat syndikaation muokattuja ja istuttein paranneltuja valvojia. He voivat murtaa kaiken yhdistetyssä maailmassa, kuten vihollisensa, aseensa ja ympäristönsä, mikä tekee niistä tehokkaimpia ja tappavimpia teknologisia aseita maailmassa. Omaksu miles kilon rooli euroopan viimeisimpänä prototyyppiagenttina ja lähde väkivaltaiselle toimintaseikkailulle täynnä korruptiota ja kostoa.

Kirjaudu kommentoidaksesi