Thrillville

Pidä hauskaa itse luomassasi Thrillville-teemapuistossa. Thrillville on vapaalippu seikkailuihin ja hauskanpitoon. Se on interaktiivinen ja räätälöitävä huvipuisto, jossa voit pelata kymmenittäin Midwayn minipelejä, seurustella asiakkaiden kanssa, jopa rakentaa vuoristoratoja ja yli 100 erilaista huvikohdetta. Thrillville yhdistää simuloinnin, pelit ja sosiaalisen kanssakäymisen aivan uudella tavalla - kaikki yhdessä perheystävällisimmistä konsolipeleistä kautta aikojen!

Kaikenikäiset pelaajat voivat ensimmäistä kertaa helposti rakentaa ja räätälöidä unelmiensa vuoristoradan. Muiden vuoristoratapelien monimutkaiset PC-tekniikat ovat mennyttä aikaa. Thrillvillen helppo rakennustila on suunniteltu erityisesti konsolipeleihin, ja nyt kaikki yli 75 vuoristorataa - puiset radat, korkkiruuviradat, ylösalaiset radat ja karusellit - on helppo ja hauska rakentaa.

Vain mielikuvitus on rajana: Thrillville tarjoaa niin mikroautoradat, minigolfkentät, kymmenet erilaiset pelit, törmäysautot kuin pelihallien ammuntapelitkin. Voit myös kiertää huvipuiston jalan- ensimmäistä kertaa teemapuistopeleissä - rupatella ja vitsailla asiakkaiden kanssa, auttaa heitä ja varmistaa että he viihtyvät.

Video [Tallenna omalle kovalevylle hiiren oikealla napilla ja katso video sieltä!]

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 4
Kuva 5
Kuva 6
Kuva 7
Kuva 8
Kuva 9
Kuva 10

Kirjaudu kommentoidaksesi