Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tiger Woods PGA Tour 09

HUOM! Tiger Woods 09:n demo on ladattavissa Xbox Live Marketplacesta sekä Playstation Networkista PS3:lle ja 360:lle.

Ammatilaisilla on heidän omat valmentajansa ja nyt myös sinulla. Olitpa sitten veteraani tai ensi kertaa mukana, niin Hank Haney, Tiger Woodsin henkilökohtainen valmentaja ottaa sinut siipensä suojiin. Hän huomioi taitosi ja antaa palautetta jokaisen kierroksen jälkeen. Ota uudet EA Sports GamerNet- tai online-haasteet vastaan, kun olet saanut hieman kokemusta tueksesi. Parannetun Club Tuner- ja Dynamic Skills -ominaisuuksien kautta voit pelata itsesi ranking-listojen kärkisijoille!

  • Uusi valmentaja: Tiger Woodsin valmentaja Hank Haney ohjaa ja opastaa sinua läpi urasi antamalla palautetta ja vinkkejä suorituksistasi, jotta voit kehittyä pelaajana.
  • Maksimoi lyöntiesi pituus: Ota kaikki irti jokaisesta mailasta uuden Club Tuner -ominaisuuden avulla. Se mahdollistaa mailojesi kalibroinnin vastaamaan henkilökohtaisia ominaisuuksiasi.
  • Pysy pelin huipulla: Taitopisteiden lisääminen pelaajasi taitoihin on vain puolet onnistumisesta. Täysin uusi Dynamic Skills edesauttaa sekä onnistumisia jokaisen kierroksen jälkeen että taitotojesi karttumista.
  • Parannetut online-ominaisuudet: Mukana ovat nyt uudet pikahaasteet, joissa taitosi mitataan eri lyöntityypeillä. Näin voit lyödä, vaikka vuorosi ei vielä olisikaan. Yhtäaikaisessa pelissä voitte lyödä jopa neljän pelaajan kesken kaikki yhtä aikaa, jolloin voit pelata silloin, kun siihen itse olet valmis.

Kirjaudu kommentoidaksesi