Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tiger Woods PGA Tour 09

Olitpa sitten parkkiintunut veteraani tai ensi kertaa viheriöllä, voit pelata täydellä hallinnalla tai helpotettua swing-systeemiä käyttämällä. Itseluottamus liittolaisenasi voit haastaa kavereita, perheenjäseniä ja kilpailijoita täysiin uuteen EA Sports Cup -turnaukseen, jossa momentumin voi saavuttaa tai menettää yhdellä swingillä. Pelaa itsesi taulukon kärkeen helppokäyttöisen lyöntimekaniikan ja uuden ohjaussysteemin avulla.

  • Uusi EA Sports Cup: Koe maailmanluokan jännitys kiihkeissä turnauksissa, joissa panokset ovat korkealla. Jokaisen matsin voi voittaa tai hävitä hetkessä, joka tekee tästä ehdottoman pelitilan kavereiden tai perheen kesken, jos aikaa ei ole liiaksi.
  • Pelaa johdonmukaisesti: Pelaa uraasi kuten Tiger Woods: vielä vuosi vuoden jälkeen määrätietoisuus auttaa pitämään tason korkealla. Maksimoi potentiaalisi ja vie pelisi korkeimmalle tasolle.
  • 20 mestaruuskenttää: Lisää haastetta pelaamalla maailmankuuluilla kentillä, kuten Englannin Wentworth, Kiinan Sheshan ja Yhdysvalloissa sijaitseva Wolf Creek and Bay Hill.
  • Haasta maailman parhaat: Pelaa yhtenä maailman parhaista pelaajista tai haasta hänet. Mukana on aitoja huippupelaajia 12 eri maasta.

Kirjaudu kommentoidaksesi