Time Crisis 4 + G-con 3 -pistooliohjain

Nouse jaloillesi. Tähtää. Time Crisis 4 on PlayStationin klassisen arcade-ammuskelun ensimmäinen uuden sukupolven versio. Uusina ominaisuuksina on nyt teräväpiirtografiikka, kehittynyt pelin kulku, upouusi ensimmäisen persoonan pelitila ja seuraavan sukupolven G-Con 3 -ohjain, jossa on 6 toimintonäppäintä ja 2 analogista sauvaa - kyseessä on siis tappovarma hitti.

Olet VSSE-agentti Giorgio Bruno. Tehtäväsi on estää huippusalaisen aseen päätyminen kansainvälisten terroristien käsiin. Työkaluina sinulla on taitosi, nopeutesi ja mullistava G-Con 3 -ohjain, jossa on nyt ensimmäistä kertaa kaksi analogista sauvaa. Luvassa on puhdasta kolikkopelihenkistä ammuntaa kaikille PlayStation-faneille tutulla ja rakkaalla Time Crisis -tyylillä. Suojaudu, lataa, tähtää ja ammu.

  • Mukana on G-Con 3 -ohjain, jossa on nyt ensi kertaa kaksi analogista sauvaa hahmon liikkeiden ohjaamiseen.
  • Ensimmäistä kertaa Time Crisis -pelien historiassa pelaaja voi nyt kulkea vapaasti viidellä uudella FPS -tasolla.
  • Päivitettyyn arsenaaliin kuuluu kranaatinheittimiä ja konetuliaseita

Kommentit

Hitto että tätä odottaa, varsinkin se kun puhuvat aseen olevan zapperia parempi ja näppärämpi herättää kovasti mielenkiintoa. Time crisis ja House of the dead ovat sellaista aivot narikkaan kamaa (silti täyttä parhautta) mättö-viihdettä että huimaa. (harmi ettei house of the deadia taida tulla ps3:lle)...

Veit sanat suustani. Sitä minäkin olen kuullut, että G-Con 3 on Zapperiä tarkempi(mahtaako olla totta?). Time Crisis pelit on minusta tosi hyviä.

Itse omistan aika paljon valopistooliräiskintöjä, mitä Namco on julkaissut PS2:lle. Kaikki Time Crisis pelit minulla on, TC1, TC2, TC3, Crisis Zone ja TC: Project Titan.

House Of The Dead pelit on ihan ok tasolla, paitsi se on minusta aika karmiva paikoittain. Olen tosin kuullut huhuja, että House Of The Dead 4 tulee PS3:lle.

No siis House of the dead 4 on tullut aikoja sitten, mieluiten 5 osa :D 3 on parempi kuin 4. Haulikot nyt vaan on kivvempia kuin uzit.
1 on tähän mennessä paras. Parhaimmat muistot :D

House Of The Dead 3 on minusta parhain. En sitten vain tiedä millainen HotD 4 on, en vain ikinä ole saanut mahdollisuutta kokeilla. Mutta olen kuullut, että House Of The Dead 4 ei ole niin raaka ja väkivaltainen kuin aiemmat osat...

Huomenna se sitten julkaistaan, viimeinkin. Itse tilasin TC4:n Puolenkuun Peleistä, ja sieltä sanottiin, että peli tulee torstaiksi postiin.

Pitkä odotus palkitaan!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi