Trivial Pursuit

PS3, PS2, Wii: Peli, ohjekirja ja kysymykset suomeksi

X360: Peli, ohjekirja ja kysymykset englanniksi

Electronic Arts juhlistaa Trivial Pursuitin 25:ta juhlavuotta julkaisemalla siitä videopeliversion. Trivial Pursuitin lautaversion suosio on kasvanut huimiin mittoihin sen ilmestyttyä 1982. Se on testannut miljoonien ihmisten yleistietoa erilaisten versioiden muodossa. Peli on jopa saanut oman televisio-ohjelmansa Yhdysvalloissa.

PS2-, PS3- ja Wii-versiot ovat kokonaan suomenkielisiä ja niiden kysymykset on tehty kokonaan paikalliseen makuun sopiviksi.

  • Audiovisuaalisuutta - Koe Trivial Pursuitissa ensi kerran dynaamiset grafiikat, uusia kysymyksiä ja uusia kysymystyyppejä ja uusia, muokattavia pelitapoja omalla konsolillasi. Clear the Board -yksinpelimuodossa voi treenata omia yleistietotaitojaan.
  • Mitä sinä tiedät? - Haasta ystäväsi alkuperäisen Trivial Pursuitin parissa.
  • Keitä sinä tunnet? - Ansaitse ylimääräisiä pisteitä veikkaamalla, tietääkö ystäväsi vastauksen kysymykseen täysin uudessa Facts & Friends -pelitilassa.
  • Tunnetko itsesi? - Seuraa parhaiten tuntemiasi kategorioita oman Trivial Pursuit -pelaajaprofiilisi avulla.
  • Äänet, tekstit ja kysymykset Suomeksi (PS3, PS2 ja Wii) - Trivial Pursuitin PS3-, PS2- ja Wii-versiot on kokonaan käännetty suomeksi, kysymyksiä myöten.

Kirjaudu kommentoidaksesi