UFC Undisputed 3

Kriitikoiden ylistämä ja myyntimenestykseksi yltänyt vapaaottelupelisarja saa jatkoa!

Pelaajat pääsevät jälleen kokemaan kahdeksankulmaisen kehän rankkuuden uudessa UFC Undisputed 3 -pelissä. Viimeisin osa vyöryttää pelaajien silmille verenhyhmäistä kamppailu-urheilua, graafista näyttävyyttä, paranneltua pelattavuutta ja raakaa vapaaottelun hurmaa.

Pelin uusiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. PRIDE-ottelut, täysin uudistettu lukotusjärjestelmä, liuta uudenlaisia ottelunlopetusliikkeitä ja sekä perinteisen että yksinkertaistetun pelimoodin paranneltu pelattavuus. Pelaajat pääsevät kokemaan lajin vaativuuden ja sen tuoman adrenaliinilatauksen kuin olisivat itse kehässä.

Myös pelin simuloimien UFC-lähetysten näyttävyyttä on lisätty erilaisilla parannuksilla: televisiolähetystyyliä on tehostettu niin kuvauksen kuin selostuksenkin osalta lisäämällä uusia kamerakulmia ja kehittämällä ottelijoille fanien kaipaamia kehääntuloseremonioita.

Myös verkkopelin monimuotoisuutta on kehitetty - UFC Undisputed 3:ssa pelaajat pääsevät suunnittelemaan ottelunsa täsmälleen sellaisiksi kuin haluavat. Pelikokemus on entistä kilpailuhenkisempi ja mukaansatempaavampi.

  • PRIDE-ottelut - Pelaajat pääsevät ensi kertaa kamppailemaan myös legendaaristen PRIDE-sääntöjen mukaan. Peliin on äänitetty PRIDEn virallisia kuuluttajia, ja moodi sisältää japanilaisen vapaaottelun erikoisuuksia, kuten PRIDEn sallimia jalkapallotyylisiä potkuja, kasvojen tallaamista ja mattopainissa sallittuja polvipotkuja.
  • Ottelun lopettaminen - Pelissä on iso liuta uusia lopetusliikkeitä, täysin uudistettu lukotusjärjestelmä ja näyttävämpi peligrafiikka. Pelaajilla on entistä suurempi valikoima liikkeitä ottaa ottelu haltuunsa vastustajan kaaduttua kanveesiin.
  • Kuvaustyyli ja selostukset - UFC-ottelun kiivautta on korostettu uusilla kamerakulmilla, mukaansatempaavilla ottelijoiden kehääntuloseremonioilla, kohennetuilla kasvoanimaatioilla ja rujolla, korkeakontrastisella tyylillä.
  • Paranneltu pelattavuus - Kehässä pelaaja saa valita perinteisen ja yksinkertaistetun pelimoodin välillä. Näin kaikentasoiset pelaajat pääsevät kokemaan UFC:n kamppailun autenttisimmillaan joko yksinkertaisempien pystyiskujen tai vaikeampien painitekniikoiden kautta.
  • Laaja ottelijarosteri - Peliin on ohjelmoitu yli 150 taitavaa UFC-ottelijaa, ja lisätty kokonaan uudet höyhen- ja kääpiösarjat.
  • Laajennettu verkkopeli - Verkkopeliä on parannettu merkittävästi sekä parantamalla vanhoja että kehittämällä kokonaan uusia ominaisuuksia, jotka kruunaavat UFC-vapaaottelupelisarjan viimeisimmän ja parhaimman osan.

Kirjaudu kommentoidaksesi